Hyrje Kërko

Florim Zeqa - rezultatet e kërkimit

Nëse nuk jeni i kënaqur me rezultatin, ju lutem, bëni një kërkim tjetër

Recension nga publicisti Faik Krasniqi për librin “Njohja e vonuar” të autorit Florim Zeqa

Faik Krasniqi Kur ta marrësh në dorë për të lexuar librin më të ri të publicistit të shquar Florim Zeqa "Njohja e vonuar", nuk ke...

10 vjetori i pavarësisë së Kosovës, festë apo zhgënjim!?

Shkruan: Florim Zeqa, 16.02.2018 Dhjetë vjet më parë, më saktësisht një javë para se të rishpallej pavarësia e vendit tonë, në kohën kur në Kosovë...

Reshat Murati, simbol atdhedashurie dhe humanizmi

Në dhjetëvjetorin e pavarësisë së Kosovës Shkruan: Florim Zeqa, 15.02.2018 Historia e mërgimit të shqiptarëve drejt shteteve evro-përendimore është e gjatë dhe e dhimbshme. Fluksi i...

Rugovizmi mbrohet me vepra e jo me fjalë!

Shkruan: Florim Zeqa, 14.02.2018 "Po fjete në një shtrat me fëmijë, në mëngjes zgjohesh i lagur" (popullore)". Bazuar nga kjo thënje popullore, ata që qendruan për...

Largimi i të infiltruarve, shpëtim për LDK-në

Shkruan: Florim Zeqa, 10.02.2018 Sllogani politik “LIDHJA”, i lansuar në prag të fushatës së zgjedhjeve lokale të 19 nëntorit 2017 nga klani "RIINVEST" ishte paralajmërimi...

SHHK “Sali Çekaj”, tetë vjet përkushtim për të harruarit nga shteti!

Shkruan: Florim Zeqa, 06.02.2018 Të nderuar lexues, kësaj radhe kam përgatitur një reportazh të veqantë nga Diaspora shqiptare. Duke qënë i bindur se është i...

Ndarja e VV-së, ndarje e “shapit nga sheqeri” apo fundi i një alternative për...

Shkruan: Florim Zeqa, 05.02.2018 Ashtu siq e kam cekur edhe më herët, fuqizimi i Lëvizjes Vetëvendosje në zgjedhjet e fundit nacionale të 11 qershorit të...

Vazhdon getoizimi i (pa)drejtë i shtetasve kosovar!

Shkruan: Florim Zeqa, 29.01.2018 Kosova është i vetmi vend në rajon me prezencën më të madhe ndërkombëtare. Mirëpo edhe përkundër kësaj, shtetasit kosovar kanë mbetur...

Përgjigja e Haradinajt ndaj Apostolovës, veprim i guximshëm politik!

Shkruan: Florim Zeqa, 26.01.2018 Varësia e tepruar ndaj "miqve" ndërkombëtarë, humbje e sovranitetit politik! Në Kosovën e pasluftës, si pasojë e egos së pakufishme për pushtet...

Thyerja e turpshme e Haradinajt!

Shkruan: Florim Zeqa, 24.01.2018 Në momentin e zgjedhjes së zotit Haradinaj në kreun e ekzekutivit kosovarë, fillon edhe ndryshimi epokal i tij në qendrime e...

RRËSHQITËS I SHKRIMEVE

LAJME SHKURT