Mos e humb

Krenar Metaj – emigranti që po mahnit Romën

Kisha degjuar prej vitesh se nji djal Vlonjat i cili quhej Krenar Metaj shquhej si djal i punes,ishte shume i aktivizuar ne levizjen e...

Tipike

Krenar Metaj – emigranti që po mahnit Romën

Kisha degjuar prej vitesh se nji djal Vlonjat i cili quhej Krenar Metaj shquhej si djal i punes,ishte shume i aktivizuar ne levizjen e...

Shkurt

Pikante

Krenar Metaj – emigranti që po mahnit Romën

Kisha degjuar prej vitesh se nji djal Vlonjat i cili quhej Krenar Metaj shquhej si djal i punes,ishte shume i aktivizuar ne levizjen e...

ZONJA E TRISHTUAR

LAGËSHTIA E FJALËS

Përmbledhtas

Krenar Metaj – emigranti që po mahnit Romën

Kisha degjuar prej vitesh se nji djal Vlonjat i cili quhej Krenar Metaj shquhej si djal i punes,ishte shume i aktivizuar ne levizjen e...

ZONJA E TRISHTUAR

Berlin, dimër 2015 (Një paralele e vonuar qensh) Shoqëritë kuazi–urbane a të posadalë terrine të gjatë robnore, në pirgun e madh dertar kanë dhe qentë bredharakë....

LAGËSHTIA E FJALËS

Lexim i librit të shkrimtarit, Sadik Geci, „Lagështia e fjalës“ Shkrimtari i humorit, dhe i satirës së mprehtë popullore, Sadik Geci, u lind në vitin...

“COPË E GRIMË” NË TRUNGUN I L I R I A, “COPË E GRIMË” NË DIASPORË !

"Konsideroj se është i lumtur ai që në veprimet e tij udhëhiqet nga fryma e kohës, pra, së këtejmi i palumtur është ai, veprimet...

KUR BIE NJË KASHT, DO TË DALIN GJASHTË

DEBAT: Sh. Dibrani & Dr. M. Mustafa Ky debat aksidental me profesor dr. Muhamet Mustafën, lidhur me një shkrim të Bajram Mjekut «Në LDK duhet...

Jeto i lirë ose vdis

Nga Aurel Dasareti, USA, ekspert i shkencave ushtarake-psikologjike (dasaretiaurel@yahoo.com.au) Vendi im (brenda dhe jashtë murit të arbrit), është shqyer nga lakmitarë të pangopur, tradhtarë, politikanë...

Të ndryshme

Kisha degjuar prej vitesh se nji djal Vlonjat i cili quhej Krenar Metaj shquhej si djal i punes,ishte shume i aktivizuar ne levizjen e...

ZONJA E TRISHTUAR

Berlin, dimër 2015 (Një paralele e vonuar qensh) Shoqëritë kuazi–urbane a të posadalë terrine të gjatë robnore, në pirgun e madh dertar kanë dhe qentë bredharakë....

LAGËSHTIA E FJALËS

Lexim i librit të shkrimtarit, Sadik Geci, „Lagështia e fjalës“ Shkrimtari i humorit, dhe i satirës së mprehtë popullore, Sadik Geci, u lind në vitin...

sHKRIMET E FUNDIT

Më popullore

Komentet e fundit