PROPOZIMI: Ndërtimi Mauzoleumit të Skenderbeut, Shetitorja dhe Pika Panaromike në Kurrizin e Kodrës së Shëngjinit, me pamje nga Deti

0
189
Gjergj Gjon Kastrioti

Enis Shatri, Istog

Ndertimi Mauzoleumit te Skenderbeut, Shetitorja dhe Pika Panaromike ne Kurrizin e Kodres e Shengjinit me pamje nga Deti.

Ne Shetitoren ne Kurrizin e Kodres se Shengjinit mund te Ndertohen Tre Mauzoleume  i Skenderbeut ne mes i Nenes Tereze dhe i At Gjergj Fishtes, ne largesi 3-4 km, ne fund te dy Mauzoleumeve, zgjatim i shetitores, me Platforme Per Pamje Panaromike.

Pra, SIMBOLIKA do te thote Dituria dhe Lufta per Liri sjelle Paqe.  DITURIA -PAQE -LUFTA PER LIRI.

Keshilla pa pare/pagese, gjithmone perbuzet/ injorohet, por Zoterit e Mendjes, do te dijne te nxjerrin mesime/perfitime nga kjo.

Shetitorja me Mauzoleume fillon ne Fillim te Kodres  Mauzoleumi i Skenderbeut ku ndahet Rruga  Shengjin Lezhe dhe  mbi  Porte ose mbi Kodren Bazen Detare/Ushtarake  Mauzoleumi i Nenes Tereze dhe  perfundon  me Mauzoleumi i At Gjergj Fishta tek Liqeni i Vilunit, Kodra me Pamje kah Deti.

Besoj disa Shtepi ne Koder lirojne Rruge per kete Projekt:
https://satellites.pro/Lezhe_region_map#41.820075,19.519095,12

Shengjini, Lezha vendoset ne Harten e Turizmit Boteror,  vend qe vizitohet gjate tere Vitit.
Shetitorja dhe Mauzoleumet te ndertohen me Materiale GURI te Gdhendun si ajo ne Mal te Zi.

Zoti ju bekofte!

Model: Mauzoleumi i Njegoshit, Cetinje

https://www.youtube.com/watch?v=AqpUKDdl2TA
https://www.youtube.com/watch?v=y4QxLv50uVg

Me respekt,

Enis A. A. Shatri LL.M., (Adv.)
International Air and Space Law
International Institute of Air and Space Law, Leiden Law School.
Leiden University, The Netherlands.
http://law.leiden.edu/organisation/publiclaw/iiasl/

School of Law, Utrecht University, The Netherlands
Faculty of Law, University of Pristina “Hasan Prishtina”, Republic of Dardania

https://www.morebooks.de/gb/search?page=1&per_page=16&q=HAPs&search_term=HAPs&utf8=%E2%9C%93

Citations:
Possible Applications of High Altitude Platform Systems for the Security of South America and South Europe
Attila HORVÁTH
AARMS Vol. 20, Special Edition (2021) 79–94.
Enis A A Shatri, High Altitude Platforms: Opportunities and Legal Challenges (LAP LAMBERT Academic Publishing, 2019).
Shatri, Enis AA, High Altitude Platforms: Opportunities and Legal Challenges. LAP LAMBERT Academic Publishing, 2019
16 pages
http://real.mtak.hu/137306/1/07_horvath_79-94_AARMS_2021_ksz.pdf

AARMS – Academic and Applied Research in Military and Public Management Science Archives Vol. 20 No. Special Edition (2021): Possible Applications of High Altitude Platform Systems for the Security of South America and South Europe

Horváth Attila https://orcid.org/0000-0001-9768-5357

Shatri, Enis A A, High Altitude Platforms: Opportunities and Legal Challenges. LAP LAMBERT Academic Publishing, 2019.

https://folyoirat.ludovika.hu/index.php/aarms/article/view/5748

K O M E N T E

Ju lutem, shkruaJ komentin tuaj!
Ju lutem, shkruaJ emrin tuaj këtu

Kjo uebfaqe përdor Akismet, për të ulur spam. Mëso se si procesohen të dhënat e komentit tuaj.