Me ty e kam presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta…!

0
896
Ilir Meta

Në vend të debatit

…Politika është “mall që harxhohet një ditë”… (sic!).

Në këto vite të tranzicionit në Shqipëri të rrafshit të vlerave universale të demokracisë, nuk e bëjnë hapin e duhur për të shkuar në participimin e vlerave shqiptare më popujt tjerë në Evropë dhe në botë.

Pse po vonohën shqiptarët në fillim të shekullit të ri…?

Ndaj, presidenti i Shqipërisë Ilir Meta, kur e kur, edhe ky është hargjuar në jetën politike shqiptare (sic!). Ka ardhur koha që të kemi një rrafsh të ri politik shqiptar dhe, të marrë frymë Shqipëria me kuadro të reja të shkolluara në Tiranë dhe nëpër botë (Amerikë).

Në tërë rrafshet politike në Tiranë dhe Prishtinë dhe në hapësirën etnike shqiptare në Ballkan, ku jetojnë të ndarë shqiptarët, të bëhet një rregull lëvizja e kaudrove të (hargxhuara politikisht) dhe, siç thotë fjala e popullit: “Plakja e politikës” (sic!), për të lëshuar udhën brezit të ri shqiptarë…!

Politika e hargjuar termë sociologjik,(-v.j.) i presidentit të Shqipërisë Ilir Meta dhe të shokëve të udhës së tij, ka ardhur koha që të shkojnë për të pushuar në pensionet e ligjshme të shtetit shqiptar (sic!).

Shqipërisë i duhet një rrafsh i ri politik…!

Çikago, 21 janar 2022


Skënder Karaçica
Executive Director

Albanian-American Association
of Intellectuals Businessmen and Activists

Phone: +1 (708) 983-5394 | Email: S_Karaqica99@Hotmail.Com

K O M E N T E

Ju lutem, shkruaJ komentin tuaj!
Ju lutem, shkruaJ emrin tuaj këtu

Kjo uebfaqe përdor Akismet, për të ulur spam. Mëso se si procesohen të dhënat e komentit tuaj.