Hyrje Kërko

Gjin Musa - rezultatet e kërkimit

Nëse nuk jeni i kënaqur me rezultatin, ju lutem, bëni një kërkim tjetër

Shumë i çmuari mik i vjetër Gjin Musa

Koha dhe rrethanat kur u njohem, na beri te kuptojme se ne kishim qene miq edhe atehere kur s'ishim njohur ende personalisht sepse na...

Po deri kur Shqiperia ime?! – nga Gjin Musa

Po deri kur Shqiperia ime?! Gjin Musa Po deri kure Shqiperia ime?!! Poshte ke ra Shqipenia ime ase nji here ne histori pa ma keqe nuk t'kame shqipni. Te kane...

Shenjtërimit të Nanë Terezes – poezi nga Gjin Musa

Shenjtërimit të Nanë Terezes Bjen ky djell qe ndriçon globin rrezet vijnë nga kupa e qiellit ah ky djell i 4 shtatorit sot po i ngrohe zemrat e...

Për Europën s’ka Shqipëri! – poemë nga Gjin Musa

Për Europën s'ka Shqipëri! Gjin Musa Moj Europe pashe besen e zotit pse vazhdon me na gjykue? Jeme nji kombe me histori kemi rrite burra te penes dhe te...

Ecje në llumin që kurrë s’po na hiqet! – poezi nga Gjin Musa

Ecje në llumin që kurrë s'po na hiqet! """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" Sa here qe vi teke ti o nana Shqiperi nji dhume me ngjitet ne shollin e kepuceve dhume qe...

Prit shqiptar se ke kohë prapë! – poezi nga Gjin Musa

Prit shqiptar se ke kohë prapë! Gjin Musa Mbi 100 e kusur vite tio shqiptar si su kalite s'dite kurre per me pa dite, ti gjithmon si shkopi i...

Ku u treten gjithe keto vite? – poezi nga Gjin Musa

Ku u treten gjithe keto vite? Ulem ne kompiuter ne vetmi kujtoj vitet e mergimit Large nder vite çoje memorien valle ku shkuan dhe u treten te gjithe...

Gjin Musa

Gjin Musa ka lindur me 15.06.1952, në fshatin Nanmavriq të Bajrakut të Shalës, Dukagjin. Është larguar nga vendlindja, pa i mbushur mirë tre vjeç. Prindërit...

DUKAGJINI KRENARIA KOMBETARE

DUKAGJINI """""""""""""""""" NJI KUJTESË PER JUVE Z. KRYEMINISTER. MOS E HARRONI DUKAGJININ DHE DUKAGJINASIT... KA ARDHUR KOHA QE SHTETI TE VERI DORE NE KETE ZONE VERIORE, TE...

Poezi nga Musa Ahmetaj

Musa I Ahmetaj Vendimi unanim Sot pulat e katundit I caktuan detyra vetit Te mos e qajne bythen Per nevoja te parlamentit Vendimi ishte unanim Zgjodhem te vetmen menyre Nuk do ballafaqohemi...

RRËSHQITËS I SHKRIMEVE

LAJME SHKURT