Hyrje Kërko

Gani Mehmetaj - rezultatet e kërkimit

Nëse nuk jeni i kënaqur me rezultatin, ju lutem, bëni një kërkim tjetër

Shpërfytyrimi i islamit i Gani Mehmetajt

Doli nga shtypi libri: Shpërfytyrimi i islamit i Gani Mehmetajt Është bërë marrëveshje e fshehë në mes Turqisë e Serbisë, përkatësisht në mes të Bashkësisë...

Gani Mehmetaj: Kisha politike e kriminelit Milosheviç

Objektet e pushtuesve, a duhet ne t'i respektojmë? EuroEmigrant, 24/09/2016 (Kisha politike e kriminelit Milosheviç dhe Tyrbja e Sulltan Muratit në Gazimestan afër Prishtinës) Kisha serbe në...

Gani Mehmetaj : Kanceri islamik

Sipas ligjit turk, shteti nuk ka të drejtë të financojë xhamitë e bashkësitë fetare brenda Turqisë, mirëpo për Shqipëri, Kosovë, Maqedoni e territoret...

Kur organizata turke TIKA ta ndërsen gazetarin shqipfolës

Gani MEHMETAJ Drejtor i Kosovafilmit Organizata turke TIKA ma ndërseu gazetarin shqipfolës pak javë pasi e shpërndava lajmin e një arsimtari shqiptar për skandalin e organizatës...

A do të shuhen mejtepet e Gulenit dhe xhamitë e Erdoganit?

– Nga Gani MEHMETAJ, voal.ch | 28 korrik 2016 Shqiptarët e deklaruar turq në Mamushë e në Prizren i shërbyen Rankoviqit, i shërbyen Milosheviqit, po...

Jeniçerët e Erdoganit

Gani MEHMETAJ Forca më e madhe goditëse në Kosovë janë jeniçerët e Erdoganit. Këtë fakt e di edhe shërbimi i fshehtë, e di policia, por...

Shpërfytyrimi i Violeta Zefit dhe grave të mbuluara

Violeta Zefi sot dhe dikur. Gani Mehmetaj Violeta Zefin, këngëtaren e fëmijërisë sime, kur e pashë me veshje arabe u rrëqetha, më mbërtheu angështia, nuk u...

“Boshnjakët” e Sanxhaku do të shndërrohen në turq!

Mbarëshqiptarëve pas 1999-tes iu jane hapur probleme serioze te egzistences Shkruan Gani Mehmetaj "Boshnjakët" e Sanxhakut prapë do të ndërrojnë kombësi. Dikur ishin shqiptarë, Turqia i...

AKADEMI PËRKUJTIMORE PËR PRESIDENTIN RUGOVA NË LUDWIGSHAFEN

Moderatorja Daorsa Hajdaraj në ballorën e skenës IDRIZ ZEQIRAJ Në vazhdën e traditës, për ta nderuar njeriun që kontribuoi, pazëvendsueshëm, për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës,...

Myslimanët kundër myslimanëve

Gani Mehmetaj - BotaSot.info, 30 janar 2018 Luftërat më të egra në historinë e njerëzimit janë zhvilluar nga myslimanët kundër myslimanëve. I pari i arabëve...

RRËSHQITËS I SHKRIMEVE

LAJME SHKURT