PSE NUK NDALET EZANI NË TROJET SHQIPTARE?

0
592
Xhami - altoparlante

Arben Çokaj Arben Çokaj

Sepse na pushtoi turku pas një rezistence të gjatë dhe na islamizoi. Pas ardhjes së demokracisë, dy palët politike nē parlanent, si në Shqipëri, si në Kosovë nuk janë për ta ndalur këtë shurdhim publik me altoparlante në gjuhën arabe. Do civilizim kjo punë.

Besimtarët janë të sëmurë nga neurozat obsesionale fetare, dikujt ma parë ia heqë loqet se fenë, kaq të marrë janë nga frika e pavetëdijshme e vdekjes. Unë kam qenë e jam dhe kam shkruar për ndalimin e shurdhimit publik me këtë adhurim të zhurmshëm për një zot të huaj, por jam tërhequr disi, që të mos bëhem i sëmurë si ata…

Le të shkruajnë sa të duan Mustafa Nano, Bajram Kabashi etj. në lidhje me këtë, nëse dy krahët e politikës shqiptare, pozitë dhe opozitë, për shkak të votave etj., nuk janë për ta ndalur këtë shurdhim publik, nuk ka sukses kjo punë! Arabizini i trojeve shqiptare vazhdon, turp për ne! Prandaj lodhemi kot! Politikanët shqiptarë nuk bëjnë përpjekje që ta mbrojnë popullin e tyre nga shkretimi fetar! E kanë me të futme!

51% e shqiptareve në Shqipëri sipas statistikave nuk duan t’ia dinë për fenë – pse u dashka të shurdhohemi kështu?

K O M E N T E

Ju lutem, shkruaJ komentin tuaj!
Ju lutem, shkruaJ emrin tuaj këtu

Kjo uebfaqe përdor Akismet, për të ulur spam. Mëso se si procesohen të dhënat e komentit tuaj.