Duhet shkundur regjimi kriminal i Vladimir Putinit

0
768
Wright - Putin

KS përballë Rusisë

Këshilli i Sigurimit të KB-së në Nju Jork (të dielën) të mbajë mbledhjen e radhës urgjente për shkak të vetos ruse për miratimin e Rezolutës për luftën e Rusisë ndaj Ukrainës sovrane.

Dihet se Këshilli i Sigurimit i KB-së ka 193 anëtarë të vendeve të botës dhe të Shqipërisë. Për miratimin e Rezolutës duhet të votojnë 9 anëtarë të Këshillit të përhershëm të Sigurimit prej 15 anëtarëve në këtë organitazë ndërkombëtare me seli në Nju Jork.

Me votën në parim të 9 anëtarëve të KS-së,Rusisë i hiqet e drejta e vetos dhe në parim miratohet Rezoluta që ka të bëj me luftën agresive dhe me skenarët fashist të Rusisë ndaj shtetit të lirë dhe sovran të Ukrainës.

Për shkak të gjendjes së krijuar dhe të regjimit kriminal e fashist të kryetarit të Rusisë Vladimir Putin, dëgjohen zëra të arsyeshëm nëpër botë që Rusia të përjashtohet nga Këshilli i Sigurimit të Kombeve të Bashkuara si një vend problematik, me skenarët e njohur shekullor kundër lirive njerëzore dhe kundër vlerave sublime të demokracisë në botë dhe kundërshtare e popujve të Evropës.

Të dielën, në Nju Jork, bota demokratike do të nisë porosinë e qartë për Rusinë dhe kryekriminelin e saj Vladimir Putin!

Çikago, 26 shkurt 2022


Skënder Karaçica
Executive Director

Albanian-American Association
of Intellectuals Businessmen and Activists

Phone: +1 (708) 983-5394 | Email: S_Karaqica99@Hotmail.Com

K O M E N T E

Ju lutem, shkruaJ komentin tuaj!
Ju lutem, shkruaJ emrin tuaj këtu

Kjo uebfaqe përdor Akismet, për të ulur spam. Mëso se si procesohen të dhënat e komentit tuaj.