Hyrje Kërko

Sali Leka - rezultatet e kërkimit

Nëse nuk jeni i kënaqur me rezultatin, ju lutem, bëni një kërkim tjetër

Intervistë me shkrimtarin e ndaluar Sali Leka

E vërteta lakuriqe e krimeve të Diktaturës nuk mund të mbulohet me gjethe fiku Shkak për këtë intervistë u bë takimi dhe bisedimi i shkrimtarit...

KORRUPSIONI KRIMI DEMASKIMI DHE NDESHKIMI

Për dijeni zonjes nderuar Arta Marku kryeprokurore e republikës së Shqipërisë Z. Fatmir Xhafaj ministri i punëve të brendshme. Dhe z. Edi Rama kryeministri i përkushtuar...

GURGULJA DHE POTERJA E GAZHULEVE

Gallata dhe demostrata për të friksuar kryeprokuroren Arta Marku, për ta larguar nga funksioni juridik shumë i dobishëm jetik dhe i domosdoshëm për shtetin demokratik. SALI...

MISTERET E DOSJEVE TË SIGURIMIT KOMUNIST

Kapaku i kuq i dosjeve të sigurimit i mbërthyer me pranga të çelikta e zbërthejnë të burgosurit e vërtetë politik, demokratë modernistë eposikë të...

Protesta e hallexhinjve dhe fukarenjve

Gënjeshtaruckët, reziluckit, zuzaristët, sharlantanistët dhe shtrembalucët e inkuadruar në skalionin antikomunist në sulm për të diskretituar Edi Ramën, se për ta rrëzuar nuk e...

LEXIMI ARTISTIK DHE DEBATI MEDIATIK

Tregim nga libri “Shtrembalucët e inkuadruar në skalionin antikomunist“ Tregimin duhet ta lexojnë ata zgërdhecë langarë që mbushin faqet e gazetave me gëlbocka antikomuniste, por...

LETËRSIA DISIDENTE MODERNISTE DHE PËRBALLJA ME CENSURËN MIZORISTE

SALI LEKA Tregim nga libri “Shkrimtarët në skëterrin e diskriminimit komunist“ Ky tregim duhet të lexohet nga zonja Mirela Kumbaro, ministre e kulturës e republikës...

Falenderim me urim për Vitin 2018

Nga Sali Leka Ditën e hënë, 1 janar fillon viti i ri 2018, çdo njeri feston bilancin e punës që ka bërë për...

Debat me Ben Dritonin dhe Maks Delinë

Nga Sali Leka Fjalët debat dhe debatim nuk janë shqip, por përkthehen: bashkëbisedoj, bashkëbisedim. Edhe fjalët replikë, replikoj, nuk janë shqip, por përkthehen: kundërshtoj, kundërshtim. Unë sot...

Kur i biri nuk është krenarë për babain e tij

Tregim nga libri “Mëkatari dhe projektuesi i mizorizmit enverist“ SALI LEKA Kishte dhe ka djem që nuk janë krenarë për babain që i ka rritur, edukuar,...

RRËSHQITËS I SHKRIMEVE

LAJME SHKURT