KURVAT POLITIKE

0
95
Kalosh Çeliku

Nga KALOSH ҪELIKU

Nuk jam pajtuar Dje, me sistemin Komunist jugosllav. Nuk pajtohem, as sot me Neokomunizmin “maqedonas”, në Maqedoninë e Veriut. “Ditën e çlirimit” (2024) të shqiptarëve nga robëria shekullore, që po vjen me kurva politike “maqedonase” – shqiptare në kurriz të popullit shqiptar?! Ҫlirim shqiptarë, që nuk e arriti ende edhe Sot, as Lufta me pushkë e UҪK -ës në Kosovë (1998 – 1999), dhe ajo në IRJ të Maqedonisë (2001).

Aqmëpak, do ta arrijë Sot me “politikë çliruese” të shqiptarëve nga robëria shekullore me “Kryengritësin”, Arben Tallavari (presidentin “musliman”) me katër sejmenët e tij përmbrapa në luftë për pushtet: poste partiake në qeveri, pasuri personale dhe familjare?! Turk “ehamdurila musliman”, deri në vdekje. Veçse, i mungon shamia e zezë t’ia mbulojë edhe sytë, dhe ferexheja krahëve deri në fund të këmbëve. Nga cilët pushtuesë e “çliroi” popullin shqiptar: turqit, serbët, “maqedonasit”, apo shqiptarët?!

Don Kishoti turk “ehamdurila” i arratisur (miku besnik i Erdoganit), që e tajkaloi edhe Don Kishotin e Mançes të Servantesit me katër sejmenë përmbrapa për “çlirimin e shqiptarëve”?! Edhe, atë:  përderisa, Don Kishoti i Mançes e kishte përmbrapa vetëm Sanço Pançon në luftë për liri mbi gomar, ky “Don Kishoti shqiptar” i sotshmi, i ka katër Sanço Panço përmbrapa mbi gomarë. Nuk e di veten, ende: a, është shqiptar, apo turk “ehamdurila” me këmbët dhe trutë në legen.

Kutadi, unë: punë e tij personale private dhe politike. Dje, i arratisur me poste partiake në BDI, LSDM… Sot, në parti politike “fituese çlirimtare” VLEN, dhe VMRO, si kryetar i komunës të Gostivarit. Pjella politike, që i polli DDI -ia, me poste partiake pa brekë në bythë. Sot, me “iftare” dhe lutje hyjnë edhe në qeverinë e “vëllazërim-bashkimit” (2024)?!

Erdhën, pas zgjedhjeve presidenciale dhe parlamentare si humbës. Dhe, janë në dialog me VMRO -në si “fituesë”, që të hyjnë në qeveri për “Ndryshime”?! E Nësër, mund të na dalin edhe halldupë “shqiptarë”. Këmbekrye, të dalldisur pas posteve partiake, pasurisë personale dhe familajre. Patjetër, u duhet bërë një ADN gratis ndërkombëtarë nga populli shqiptar! Dihet, Babën ua dimë. Por, jo edhe Nënën. Nuk, e di Nesër: a, do të ketë “hale” në “Bit-Pazar” të Shkupit, ku do t’i lajnë fytyrat?! Këmbët, mund t’i lajnë para se të marrin “abdes”, në xhami.

O, sa kurva të bukura jeni me bythët dhe sisat përmejdani para pasqyrave politike të popullit shqiptar, kur pispiloseni e ndreqeni para fushatave parazgjedhore, presidesnciale dhe parlamentare në Shtëpinë Publike! E, lulekaçen: ende, e keni te Shkërdhaçi. Edhe, pse: kurvave, u ka hije të shkojnë burrë më burrë, t’i ndërrojnë shkërdhaçët nateditë. Por, jo edhe juve si kurva politike. Po të mos ishit kurva politike, ju kisha palluar si hojdodole* vetëm për një natë pa hënë në Errësirë te “Parku i Grave” në librin t’im më të ri me publicistikë letrare: Përtej Ditës Nesërme. Dhe, Ditën me Diell: ua kisha futur një shqelm bythëve në qeveri.

Nuk jeni Gra besnike, s’e doni Burrin. Veçse kurva politike, që turreni pas Shkërdhaçit…

1. Grua llafazane, kurvë, dhe spiune…

K O M E N T E

Ju lutem, shkruaJ komentin tuaj!
Ju lutem, shkruaJ emrin tuaj këtu

Kjo uebfaqe përdor Akismet, për të ulur spam. Mëso se si procesohen të dhënat e komentit tuaj.