Hyrje Kërko

Xhevat Rexhaj - rezultatet e kërkimit

Nëse nuk jeni i kënaqur me rezultatin, ju lutem, bëni një kërkim tjetër

Nëna dhe vëllai i Xhevat Rexhaj u dogjën të gjallë nga serbët më 1999…

Xhevat Rexhaj poston këtë shënim në Facebook, 13.12.2016 Me shkas, po, po, po e ripostoi. Këto pamje janë trupat e shkrumuem, të djegun e të...

Pse babai i im ishte ma patriot se unë qysh në vitin 1941-45

Xhevat Rexhaj Në vitin 1940 babai im kishte qenë ushtar në mbretërin e asaj kohe SKS, ishte ushtar në Zagreb. Në momentin që ushtria gjermane...

LDK-ja E SHANTAZHUAR, E BLLOKUAR NGA SHIK-u

IDRIZ ZEQIRAJ PAN-i në panik. Humbja në zgjedhjet lokale, edhe pse e pritshme, i ka hutuar humbësit. Flasin përçartë e marrëzishëm. Humbjen faktike, e...

Enver Hoxha – Qosja – Demaçi, dhe vagoni i fundit në lokomotivën marksiste-leniniste me...

Shkruan: Xhevat Rexhaj Po e filloi këtë shkrim me fjalën hyrëse të E. Hoxhës në konferencën e partive komuniste në Rusi : Enver Hoxha Moskë 16....

AKTIVITETET E KRYETARIT TË DEGËS TË LDK-SË TË BENELUKSIT NË KOSOVË

Nga e majta: Brahim Avdyli, Idriz Zeqiraj, Bahtir Kastrati, Xhafer Murtezi, stërnipi i Mursel Ahmet Delisë NGA IDRIZ ZEQIRAJ Dega e LDK-së në Beneluks, përveç veprimtarive...

Emri i Gjergjit dëmtohet, ku janë institucionet?

shkruan Xhevat Rexhaj Dikush ja ka shkul germat emnit te Kryeheroit shqiptar Gjergj Kastrioti, ja kane shkulë edhe datat e lindjes... Publikish pyes minsitrinë e kulturës...

Gjergj Kastrioti me shpatë dhe Ibrahim Rugova me laps luftuan për shqiptarinë e civilizimit...

Nga: XHEVAT REXHAJ MË: 4 JANAR 2017 - BotaSot.info FOTO GALERI: Xhevat Rexhaj Kronisti bizantin i kalif Fatihut, Kritobuli nga Imbrosi, që e vëzhgoi së...

Albin Kurti ti po mëton të zgjidhesh Kryeministër ?!

A guxon ti nga A. Demaqi e R. Qosja që të bësh një simbolikë te e fundit, të nderosh Varrin e Presidentit Rugova ? Xhevat...

Shqiptari Valon E. Blakaj përfaqësuesi i vetëm në mesin e 56 shteteve në Lutjet...

Zyrtarishtë i ftuar nga Kneseti izraelit në ditën e shtetësisë Xhevat Rexhaj Ka ndodhur gjithnjë gjatë ecjes shqiptare që shpesh më aktiv, dhe më lobues kanë...

IKE PARA KOHE, O PRESIDENTI YNË !

Pa të keqe ndaj askujt, ndaj asnji individi apo grupi, shul shqip për të gjithë ne nga pak! Xhevat Rexhaj Eh na populli: „i lashtë, i...

RRËSHQITËS I SHKRIMEVE

LAJME SHKURT