Anti Krishti kontraversal Frani I, e kundërta e Shkrimit të Shejt (Biblës) dhe shën papa Gjon Pali II, papa Benediktiti XVI etj., dhe njerëzimit

0
955
Lesbian Mary

Është legjitime dhe e nevojshme të pyesim veten, nëse kjo nuk është ndoshta pjesë e një ideologjie të re të së keqes, ndoshta më tinzare dhe e fshehtë, e cila përpiqet të vërë të drejtat e njeriut kundër familjes dhe kundër njeriut.” – Shën papa Gjon Pali II (Carol Wojtyla 1920-2005 dhe si papë 1978-2005), “Memory and Identity” (Vatican, 2005)

Njerëzit kundërshtojnë idenë se ata kanë një natyrë, të dhënë atyre nga identiteti i tyre trupor, që shërben si një element përcaktues i qenies njerëzore. Ata mohojnë natyrën e tyre dhe vendosin se nuk është diçka që u është dhënë më parë, por që e bëjnë për vete. Manipulimi i natyrës, të cilin ne e dëshpërojmë sot për sa i përket mjedisit tonë, tani bëhet zgjedhja themelore e njeriut, kur bëhet fjalë për vetën. Martesa homoseksuale, kërcënon themelet e jetës familjare dhe shkatërron vetë thelbin e krijesës njerëzore. Nuk mund të mohohet kriza e madhe, që kërcënon atë (familjen) deri në themelet e saj, veçanërisht në botën perëndimore.” – Papa Benedikti XVI (Joseph Ratzinger 1927–2022 dhe si papë 2005-2013)[1]

Papa Françesku I, është një jezuit, që promovon politikën e komunizmit globalist, sharlatan, arrogant dhe ateist i keq. Ai është një personazh negativ, i paparaqitshëm dhe katastrofik…”Dr. Javier Gerardo Milei, Presidentit i Argjentinës

Klajd Kapinova

Anti Krishti Fran kundër 2 miliard katolikëve të botës

Gjatë papatit të Tij të sukseshëm, papa shën Gjon Pali II (1920-2005), nuk i njihte lezbiet, homoseksualët, transgjinorët dhe biseksualët.

Shkrimet e Atit të Shejt dhe mësimet e Tij me vlerë deri në fund të papatit të Tij paten si objektiv kryesor luftën e mbrojtjes së qytetërimit njerëzor nga minimi, që vjen nga homoseksualiteti i çmendur i pak njerëzve të caktuar, që duan t’u imponojnë prirjet e tyre private homoseksuale komuniteteve dhe popujve të tjerë të botës, duke rrezikuar në këtë mënyrë seriozisht vetë themelet e shëndoshta të qytetërimit tonë botëror shumë shekullor.

Duke kujtuar shpërthimin e zemëruar të Gjon Palit II, gjatë “Krenarisë” Botërore 2000 Qasja e papës aktual Francesco I ndaj komunitetit LGBTQ+ është e ndryshme dhe kontraversale 100% nga paraardhësi i tij, sikurse ishin i shenjti polak dhe papa emeritus bavarez.

Qëndrimi kontradiktor sot i ipeshkvit të Romës ndaj homoseksualëve dhe lezbijeve, ka marrë një kthesë absurde 380 gradë, që nga zgjedhja e tij, në vitin e zi 2013. Me pak fjalë, ai ka thanë për me justifikue adhuruesit e tij homoseksualë, se: “Kush jam unë për të gjykuar!?

Dhe kur anti Krishti dhe njeriu anti Bibël, bëri këtë koment të ashpër doktrinarë brenda kishës, konservatorët social me të drejtë janë shokuar kundër ideve të tij absurde ndaj personave të çrregullt mendor në thelb, duke i përkrahur hapur në mënyrë publike dhe propaganda të turpshme aprovuese, në emër të Kishës Katolike dhe drejtueses zyrtare Selisë së Shejt në Vatikan.

Argjentinasi i papërgjegjshëm, zemëroi sërish kritikët e tij, kur u zbulua publikisht, se ai i kishte shkruar një letër kritike arqipeshkvit jezuit imzot James Martin, për të mos kritikuar komunitetin e tij të dashur LGBTQ+, të bekuar hapur në kishën e shën Pjetrit në Selinë e Shejt në Romë.

Pas tonit qortues dhe moralizues të dy paraardhësve të tij më të fundit, ky papë komunist dhe globalist, ka zvogëluar apo tkurrur shumë imazhin e Kishës Katolike nëpër botë, ku miliona besimtarë e kanë braktisur atë.

Do të duhet shumë kohë për të zhbërë dëmin e madh dhe të qëllimshëm që anti Krishti sot ka bërë ndaj mbarë besimtarëve katolikë në botë.

Siç e dinë të gjithë, papa brilant Benedikti XVI, është autori i artikulimit aktual të Vatikanit të mësimeve zyrtare të drejta të Kishës Katolike, kundër dylberëve apo homoseksualitetit perves dhe për këtë arsye globalistët ateist amerikanë, të ndihmuar nga disa kardinalë dhe media homoseksuale vatikanase me prirje të theksuar dylberësh dhe komunistët e globalistë të Bashkimit Europiane e detyruan me gënjeshtra të trasha dhe fakrikime të turpshme të jap dorëheqjen nga papati i Tij i suksesshëm.

Letra që ai lëshoi në 1986 si kardinal-prefekt i Kongregatës për Doktrinën e Besimit (CDF), është e mirënjohur dhe më e bukura dhe e arsyeshme, për të ruajtur Kishën tonë dhe besimtarët e saj.

Homoseksualiteti, nuk u përmend në enciklikat papale deri në Veritatis Splendor të Papa Gjon Palit II të vitit 1993, i cili “shpall në mënyrë specifike të keqen e brendshme të gjendjes homoseksuale” dhe hodhi poshtë pikëpamjen e disa teologëve, që kishin filluar të vënë në dyshim publikisht bazën mbi të cilën Kisha e kishte dënuar homoseksualitetin si moralisht të papranueshëm.

Pontifikati i Gjon Palit II e shihte gjithnjë e më shumë moralin seksual si një shqetësim kryesor, dhe homoseksualitetin, si një dimension të “kulturës së vdekjes” kundër së cilës ai mësoi dhe predikoi me vrull në rritje.

Në vitin 2000, ai kritikoi ngjarjen inauguruese WorldPride të planifikuar për Romë në atë vit si “një fyerje ndaj Jubileut të Madh të vitit 2000” dhe si “një ofendim ndaj vlerave të krishtera” të Romës.

Ai përmendi gjithashtu katekizmin katolik se “aktet homoseksuale shkojnë kundër ligjit natyror” por “çdo shenjë e diskriminimit të padrejtë në lidhje me to duhet të shmanget”.

Papa Benedikti XVI një intelektual katolik brilant

Nga ana e tjetër, papa Benedikti XVI e ka shfrytëzuar fillimin e periudhës së Krishtlindjeve, për të rritur sulmin e tij të drejt ndaj martesat e homoseksualëve, duke deklaruar se vetë themelet e familjes kërcënoheshin nga partneritetet e të njëjtit seks.

Në fjalimin e tij vjetor të Krishtlindjeve, drejtuar zyrtarëve të Vatikanit (si një nga fjalimet më të rëndësishme të vitit), Ati i Shejt kritikoi lëvizjet për të lejuar çiftet e të njëjtit seks të martohen dhe tregoi se Vatikani do të ishte i gatshëm të krijonte një aleancë me ato besime fetare, që janë gjithashtu kundër martesave brenda të njëjtit sex.

Komentet e tij, asokohe vinin mes shqetësimeve në rritje në Romë, se mësimet e Kishës Katolike mbi homoseksualitetin po bien në vesh të shurdhër, me lëvizjet pro-martesave të homoseksualëve, që fituan terren asokohe në shtetet me qeveri të majta globaliste si: Britani e Madhe, Shtetet e Bashkuara dhe Francë.

Gjatë fjalimit, Papa iu referua një studimi të realizuar nga Kryerabini i Francës, Gilles Bernheim, i cili tha se fushata për t’i dhënë të drejtën homoseksualëve për t’u martuar dhe birësuar fëmijë ishte një sulm i çmendur ndaj familjes tradicionale.

Nuk mund të mohohet kriza që kërcënon atë (familjen) deri në themelet e saj, veçanërisht në botën perëndimore”, ka vlerësuar asokohe Ati i Shejt papa Benedikti XVI.

Kur një angazhim i tillë mohohet, figurat kyçe të ekzistencës njerëzore gjithashtu zhduken: babai, nëna, fëmija, elementet thelbësore të përvojës së të qenit njerëzor humbasin...”

Ishte hera e dytë që Papa asokohe foli për martesat e homoseksualëve dhe citimi i tij i punës së rabinit Bernheim kundër martesës së homoseksualëve, është një tregues se sa i vendosur është Vatikani për të përdorur aleancat ekumenike me besimet e tjera kundër dylberëve.

Në Francë, asokohe kur presidenti komunist François Holland u zotua të zbatoj planin e tij “martesë për të gjithë” brenda një viti nga marrja e detyrës, rabini ebrej Bernheim është bërë me të drejtë një kritik i zëshëm kundër martesave të homoseksualëve.

Studimi i tij: “Martesa homoseksuale, prindërimi dhe adoptimi: Çfarë harrojmë shpesh të themi”, argumenton se planet për legalizimin e martesës së homoseksualëve po bëhen për “përfitimin ekskluziv të një pakice të vogël” dhe shpesh mbështeten për shkak të korrektësisë politike.

Papa denoncoi gjithashtu atë që ai e përshkroi si njerëz që manipulojnë identitetet e tyre të dhëna nga Zoti, për t’iu përshtatur zgjedhjeve të tyre anormale seksuale dhe duke shkatërruar vetë esencën e krijesës njerëzore në proçes.

Njerëzit kundërshtojnë idenë se ata kanë një natyrë, të dhënë atyre nga identiteti i tyre trupor, që shërben si një element përcaktues i qenies njerëzore. Ata mohojnë natyrën e tyre dhe vendosin se nuk është diçka që u është dhënë më parë, por që e bëjnë për vete. Manipulimi i natyrës, të cilin ne e dëshpërojmë sot për sa i përket mjedisit tonë, tani bëhet zgjedhja themelore e njeriut kur bëhet fjalë për vetën.”

Franco Grillini, një zëdhënës i komunitetit të dylberëve apo homoseksualëve të Italisë, i quajti fjalët e Papës “marrëzi” e madhe.

Më 9 mars 2012, Papa Benedikti XVI, duke denoncuar “rrymat e fuqishme politike dhe kulturore që kërkojnë të ndryshojnë përkufizimin ligjor të martesës“.

Peshkopët e shteteve të ndryshme të botës, të mbledhur askohe në Romë thanë se “Përpjekja e ndërgjegjshme e Kishës për t’i rezistuar këtij presioni kërkon një mbrojtje të arsyetuar të martesës si një institucion natyror që përbëhet nga një bashkësi e veçantë personash, në thelb të rrënjosura në komplementaritetin e gjinive dhe të orientuar drejt riprodhimit”. Dallimet seksuale nuk mund të hidhen poshtë si të parëndësishme për përkufizimin e martesës.”

BBC asokohe raportoi se pak para dorëheqjes së Papa Benediktit XVI në shkurt 2013, media italiane në veçanti përdori raporte të sakta, për të treguar, se brenda Vatikanit ekzistonte një lob homoseksual klerikësh, që kishin prirje homoseksuale dhe kishin bashkëpunuar hapur për të çuar përpara interesat personale, duke hapur kështu Selia e Shenjtë ndaj shantazheve të mundshme, madje edhe për të sugjeruar se ky mund të ketë qenë një nga faktorët që ka ndikuar në vendimin e Benediktit për të dhënë dorëheqjen.

A ishte papa Pali VI gay!?

Në vitin 1976, papa Pali VI u bë i pari në historinë moderne që mohoi akuzën për homoseksualizëm kundër tij. Ai kishte botuar një predikim Persona Humana: Deklaratë për disa pyetje, në lidhje me etikën seksuale, që ndalonte seksin paramartesor dhe jashtëmartesor, dënonte homoseksualitetin dhe ndalonte masturbimin.

Si përgjigje, Roger Peyrefitte, i cili kishte shkruar tashmë në dy nga librat e tij se Pali VI ishte angazhuar në një marrëdhënie të gjatë homoseksuale, përsëriti akuzat e tij në një intervistë me një revistë homoseksuale franceze.

Peyrefitte pohoi se Pali VI ishte një hipokrit, që kishte marrë pjesë në një marrëdhënie seksuale afatgjatë me një aktor Italian filmash.
Thashethemet e përhapura e identifikuan aktorin si Paolo Carlini, i cili kishte luajtur një rol të vogël në filmin e Audrey Hepburn-it Roman Holiday (1953).

Në një fjalim të shkurtër drejtuar një turme prej rreth 20,000 vetësh në sheshin e Shën Pjetrit më 18 prill, Montini i quajti akuzat “insinuata të tmerrshme dhe shpifëse” dhe bëri thirrje për lutje në emër të tij.

Akuzat janë rishfaqur periodikisht. Në vitin 1994, Franco Bellegrandi, një ish-dhomë nderi i Vatikanit dhe korrespondent i gazetës së Vatikanit L’Osservatore Romano, pretendoi se Pali VI ishte shantazhuar dhe kishte promovuar homoseksualët e tjerë në pozita të pushtetit brenda Vatikanit.

Në vitin 2006, gazeta L’Espresso raportoi se letrat private të komandantit të policisë gjeneral Giorgio Manes e pranuan historinë e shantazhit si të vërtetë dhe se ata pretenduan se kryeministrit italian Aldo Moro i ishte kërkuar ndihmë.

Frani i Romës bekon dhe mbështet Festivalin e Parë Dylber 2023 në Tiranë

Nuk mendoj, se shqiptarët janë aq naiv sa që nuk arrijnë të kuptojnë se po ankohen me të drejtë për muzikën plagjiaturë standarte “moderne”, të dylberëve europiane, mbasi janë mësue me adaptue dhe absorbue gjithçfarë muzike, që vjen në sasi dhe pa vlerë sot mes Lindjes dhe Perëndimit, sepse aty në udhëkryq ndodhen shqiptarët në trojet etnike tesh mijëra vjet.

Sikurse dihet asht fjala për paraqitjen e Fest-Dylberi/23 (Tirana, Albania) apo stripëve klloun me veshje dylberesh, si kopje e festivaleve europiane ultra liberale të dylberëve, që gjithnjë mbajnë lart me krenari flamurin e tyne, që po organizohen si zakonisht çdo vit nga Roma (sot Vatikani, si kryqytet apo Flamurtari i Dylberave Ndërkombëtar) dhe deri në vendin ma të varfër dhe sot viktimë e dylberave ultra liberal ateist europianë në Tiranën e kuqe.

Ky pervesitet keqedukues, u ndoq fatkeqsisht për tre net Live në televizorin e vetëm shtetëror ateisto-komunist në Tiranë (Albania), duke cënuar dhe abuzuar me fëmijët inoçent nën moshën 10-18-vjeç, që i shohin këto shoë me mesazhe të pastra përvese.

Ky ishte Festivali i Parë Dylberit 2023 i Shoqatës Private të dylberëve, që kërkon t’i imponoj 99% të shumicës së shqiptarëve prirjet private të pakicës me frekuentim 0.99%, që kanë prirje çrregulluese mendore brenda të njëjtit sex, për t’a kthyer këtë sëmundje (individuale) të pakicës në një dukuri apo Plandemi Mbarëshqiptare, Europiane dhe më gjërë në sistem botëror, plan ky i projektuar me kohë në tavolinat dhe forumet e një grupi njerëzish vrastarë dhe kriminelë të drejtuar nga: Deep State, Cabala, Klubi 300, organizatat botërore komuniste ateiste ultra të majta etj.

Shqiptarët e ndershëm, me shumicë muslimane si anti dylber, nuk janë dakord me këtë levizje propagandistike shteterore (show perves) të Fest Dylberi/2023, ashtu sikurse edhe shumica pozitive e besimeve të tjera tradicionale vendas të krishterë, protestanë dhe islamë.

Tashmë të gjithë e dijnë, se e gjithë kjo histori turpi e para përgatitur, bëhet për të pakësuar në forma dhe rrugë ekstremiste të ndryshme popullsinë e Planetit tonë nga 8 bilion, që është sot në 500 milion, sikurse janë shprehur hapur antarët antinjerëzim të Forumit Ekonomik Botëror, që fatkeqsisht mblidhen çdo vit në vende të ndryshme të botës…

Dihet se shoqatat private të dylberëve, sot janë kthyer në ombrella mbrojtëse nga qeveritë e majta globaliste shtetërore, kur dihet se shkencërisht se homoseksualët nuk mund të jenë riprodhues të brezit të ri apo të lënë fëmijë pas-ardhës dhe në këtë mënyrë ata shuhen nga kjo jetë dalë e ngadalë në vetmi absolute, sepse humbasin familjen normale njerëzore, shtojnë streset dhe sëmundjet psiqike vetës së tyre, etj., ose e thënë ndryshe Shoqata Shqiptare dhe Ndërkombëtare e Dylberëve… nuk mund të lind fëmij as “grate” e martuar me burra partner dhe as “burrat” e martuar me gratë partnere.

Qeveria shqiptare gjysmë dylbere në vendlindje e krijoi, nxiti dhe zhvilloi me donacione sorosiane këtë Shoqatë në minorancë (në një shtet konservator musliman si Shqipnia) si model i shumë qeverive të vendeve perëndimore të Europës dhe SHBA-së, ku drejtojnë globalistët komunistë të administratës së korruptuar, të papërgjshme e anti amerikane të sleepy Joe Biden…

Ndezja e qëllimshme e Luftrave të ndryshme (si Rusi-Ukrain, me siguri 100% humbje të ukrainasve), po mbahen gjallë nga regjimi komunist i Biden-it me biliona dollarë (pa pëlqimin e taxapaguesve amerikanë) dhe nga regjimet liberale luftënxitëse europiane dhe organizata burokratike NATO, pra, nga ultra liberalët komunistë globalistë në Europe dhe botë, sikurse edhe përhapja nga qeveritë e shtetëve komuniste liberale të sëmundjeve dhe viruseve të ndryshme, të krijuar hapur nga laboratorët e vendeve komuniste (Partia Komuniste e Kinës, me virusin kinez), plandemite e reja në të ardhmen etj., janë pjesë e këtij skenari vdekjeprurës kriminal të mirë organizuar me detaje nga aktorët e sipërcituar më lart…

Për tre net në Tiranë, askush nuk e ka patur mendjen tek muzika me esencë të mbështetësve të dylberëve… por tek paraqitja shokuese fizike dhe mbulesa e lekurës së trupit me striptizëm perves në mes të skenës ultra liberale neo-komuniste, duke shfrytëzuar paratë e taksapaguesve skllevër dhe naiv të mjerë shqiptarë…

Tallvat e reja të b… dhe muzika me veshjen e re të dylberëve shqiptarë, sikurse dihet nuk kanë asnjë lidhje me kulturën tradicionale dhe të pastër normale shqiptare.

Përmes muzikës dhe veshjes se tallva-xhive të të rinjve pasionatë dylbereve krijohet idea e lindjes së shtetit të ri të dylberëve të cilën muzikanët ultra liberal po e zëvendson dhe po e përkrah me histerizëm si levizje apo Renesancë e Re Moderne Dylberëve Europiane.

Kjo asht lëvizje e liberalëve dylberëve dhe e jo konservatorëve etnik dhe patriotë shqiptar, europiane apo amerikanë anti-dylber…

Në Poloni, për shembull në shtetin me besim konservator tradicional katolik (98%) të shën papa Gjon Pali II, nuk ka të tilla fenome; në shtetin orthodox të Rusisë (100%), gjithashtu nuk ka të tilla dukuri negative, të kthyer në sistem rutin ardhurimi në Europën kurvë të motit: të kishës katolike, kishës anglosakane, kishës metodiste, kishës protestane etj.

Po ashtu në Hungari të heroit nacional kryetrimit Huniadi, nuk sheh të tilla lëvizje anti njerëzore. Në të gjithë kontinentin e zi të Afrikës, nuk ka të tilla dukuri.

Duhet theksuar se asokohe ka qenë Presidenti pikërisht komunist liberal Barak Hysen Obama, ai që për herë të parë ka shkuar për vizitë në Kenia dhe disa shtete të tjera dhe ka promovuar idetë e Shoqatës së dylberëve, sepse vetë ai ka qenë frekuentues i një parneri të bardhë dikur në Chicago…

Asokohe ai është  kundërshtuar me neveri edhe nga vetë  komunistët afrikanë. (Shiko në rrjetin social X, intervistën e gazetarit të famshëm amerikan Tucker Carlson (TCN) me ish parnetin e Barack Hysen Obamës)…

Nga ana e tjetër Hollanda, me Kryeministrin e ri Wilders Geert (1963),[2] fatmirësisht kërkon të largohet nga Bashkimi Burokratik i Komunistëve Dylberistë Globalistë Europian (sikurse dikur Britania e Madhe), pikërisht edhe për këtë arsye madhore, për të ruajur b… e vet nga ylberistët aktivë të shoqatës së dylberëve ultra liberal, që ndodhen si aktivë dhe fatkeqsisht brenda vetë BE-së…

Monolog para Zotit, me meshtarin At Zef Pllumin: Father: Ata e dijnë se ç’ka po bajnë

FATHER: Sa absurde dhe stonuese janë fjalët e tua të sinçerta dhe reale sot!!!

Pader, sot e keqja po sundon kudo… E keqja ka marrë dhen… fatkeqsisht shtetësin e re në Selinë e Shejt në Vatikan…

Father, e keqja brenda petkut fetar të kishës katolike, po flet në emër të 2 miliard besimtarëve, që ju late mbas, kur kaluat në amshim drejt lumnisë së pasosun…

Father, sot ka prifta në SHBA me prirje të theksuara homoseksuale, që ngjyrosin thojtë dhe vendosin unaza, byzylyk etj…

Father, këtu me qindra meshtarë, disa cardinal, ipeshkevij dhe arqipeshkvij për disa dekada kanë abuzue me femijët amerikanë.

Ata janë zbuluar kohët e fundit dhe për çudi të të gjithëve asnjë prej tyre nuk është dënue me burgim, për këtë krim ndaj minorenëve fëmijë të pafajshëm e të pambrojtun…

Sikurse dihet, viktimat kanë pas frikë të flasin në fillim, sepse askush nuk do t’i besonte fëmijve… por më vonë kur u hap Kutia e Pandorës dolën në shesh të gjithë mëkatet dhe krimet masive abusive…

Ato (pedofilë), janë dënuar vetëm me demshperblim për fëmijët dhe ish fëmijët dhe Kisha Katolike dhe Konferenca Ipeshkvnore Amerikane, ka paguar dëmshpeblim e caktuar nga gjykatat amerikane në shuma deri në disa biliona dollarë.

Ato janë paguar nga fondi i Kishës Amerikane, që të gjithë e dijnë se është krijuar dhe mbahet gjallë nga bamirësit dhe besimtarët, pra nga lëmoshat e vazhdueshme në kisha të besimtarëve, gjatë meshës dhe çdo të diele, sikurse nga pagesa vjetore e hakut të kishës, që këtu në SHBA është $400 në vit.

Sikurse e sheh sërisht prindërit e viktimave të abuzimeve seksuale, kanë paguar sërisht për fëmijët e tyre dhe asnjëherë nuk ka ndodhur, që prifti abuzues të paguaj dëmshpërblimin, sikurse ndodh me civilët amerikanë në raste të tilla…

Father, këtu në New York me qindra kisha dhe shkolla katolike janë mbyllur përgjithmonë, sepse i pari i tyre në Romë e ka mendjen vetem tek politika, luftrat dhe mbajtja në krah e flamurit të dylberëve, të atyne pak njerëzve tuj reklamue se sot duhet vendos kunor martese mes dy adameve dhe dy evave…

Disa kisha të vjetra në Manhattan, New York, pas falimentimit të tyne, janë kthyer në restorante turistike, tuj ruejt origjinalitetin e paraqitjes së tyre të bukur estetike dhe klasike, ku unë kam pas fatin të shoh nga afër disa prej tyne…

Father, gjithçka këtu asht permbys, sepse kështu e kthei Shtëpinë e Zotit anti Krishti në Romë, që fatkeqsisht vazhdon me fol në emen të Zotit dhe Krishtit…

Pader, me i pas këto ide që kishit ju asokohe, sot ju do të kishit përfundue sa hap e mbyll sytë mbas hekurave të atij “profeti” të rrejshëm, që fatkeqsisht i ka ra në qaf fesë dhe Kishës Katolike, tuj lujt fatkeqsisht rolin e plotë të anti Krishtit…

Pader, tanë atje në vendlindje heshtin, tuj fillue prej Konferences Ipeshkvnore të Shqipnisë, që thotë formalisht se mbron fenë e Biblën e Shejt, apo fjalët e Zotit mbi martesat normale të dhënë nga Zoti mes një burri dhe një gruaje (ose një vajze me një djal)…

Pader, sot anti K… thotë se Katoliçizmi dhe Komunizmi barbar e vrastar janë të përbashkët me ide dhe qëllime dhe se sipas logjikës së tij absurde del se diktatori komunist shqiptar Enver Hoxha, ka pas të drejt që ju ka futur në burg për shumë vite… dhe qindra dhe mijëra vëllezër të tjerë të tu në Krishtin të Kuvendit Franceskan dhe Jezuit në Shkodër dhe qytete të tjera të Shqipnisë…

Pader, sot ju duhet me i kërkue falje diktatorit kriminel Enver Hoxha, sepse e keni kundërshtue pa të drejtë, sepse sipas anti Krishtit me veladon të bardhë “engjelli”… ju ishit kundër vetë papës së Romës, që sot nuk din as vetë se ku asht dhe se çfarë po bën nga efekti i sëmundjes së kllapisë…

Father, 38 martirët shumë shpejt mund të ç’kishërohen dhe të zvendsohen me heronjt e rinj me ngjyra shumë ngjyrëshe të dylberit të adhuruar dhe bekuar vazhdimisht nga anti Krishti, që mban me krenari flamurin e tyne…

Pader, në mes të vendit ku ndodhet fatkeqsisht në fron anti Krishti, i veshun me lekurën e engjellit… po valon 24/7 si modë flamuri i dylberit dhe se asnji Kardinal atje në Romë… Amerik… dhe botë… nuk e kritikojnë, por i buzeqeshin para kamerave televizive dhe fërkojnë duart nga gëzimi, se me sa duket erdhi koha të mbulojnë mekatet e tyne disidente shumë shekullore… dhe mezi e kanë pritur këtë ditë të lume…, që edhe ata një ditë të bekohen dhe vendosin kunorën e martesës mes vedit, me bekimin e anti Krishtit të tyre…

Pader, anti Krishti, ftoi në Seli të Shejt disa antarë të Shoqatës së Dylberit me qendër në Vatikan, ku i bekoi një e nga një dhe shtroi një drake me bekime zyrtare. Ai personalisht vetë e bekoi takimin me dylberat dhe tha urata për pjesëmarrësit burrat e veshur si gra dhe me pas pa pikë turpi për disa orë drekoi dhe buzëqeshi para kanaleve botërore televizive bashkë me ato, duke e kthyer këtë turp në Festë Kombëtare Fetare të Shtetit të Vatikanit…

Pader, këtu në Tokë asht gjendja shumë keq…, ku nuk dihet se kush asht burr dhe grua, kush asht vajzë dhe djalë… Për ma tepër një grup priftërinjsh “dissident” gay, janë takuar në një audiencë private me vetë papa Franceskun I, tuj i tregue se kanë qenë vazhdimisht të persekutuar më parë nga para ardhësit e kishës së shën Pjetrit dhe nga disa papë të Selisë së Shejt…

Pader, sipas logjikës së anti Krishtit, del se shkrimtari i oborrit të Enver Hoxhës (dhe gjithë shkrimtarët dhe gazetarucët e tjerë të kohës së diktaturës së Dullës së Gjinokastrës), pra Ismail Kadare, ka pas të drejtë, kur ka shkrue keq e ma keq apo zi e ma zi për ju dhe të gjithë kontributin e madh tuajin ndaj kombit dhe fesë të vllazenve të tu në Krishtin… që përfundimisht u martirizuen barbarisht nga të pafetë e anti Krishtit…

Pader, fatkeqsisht në Shqipninë e mjerë ekonomikisht dhe shpirtnisht, në emen të liberalizmit ekstrem, që mbeshtetet edhe nga anti Krishtit, po kërkohet vazhdimisht 24/7 me propagande me i trullos të rijt dhe të gjithë popullin fatkeq shqiptar, se jeta me dylbera asht ashtu sikurse thotë ai si i “pagabueshmi”, me petk të bardhë të anti K…

Pader, mue me ban çudi pse Kisha Katolike Shqiptare nuk kundërshton anti Krishtin në Romë dhe po shkatërron 24/7 non stop kulturën e lashtë kristiane dhe vlerat e saj tesh 2023 vjet me radhë…

Kot nuk ka thanë Krishti, se nxanësit e mi kanë me e prish fenë teme.

Pader, me gjithë këtë që po ndodh sot në Shqipni dhe botë si mendon ju se a kishte apo jo të drejtë ish father Martin Luteri gjerman, qe doli me 95 tezat e tij të famshme të shkizmës dhe u martua me motrën e kishës ish katolike, që i shërbente atij… kundër papës së korruptuem me jetë të shfrenuem luksi, duke imitue sulltanët otomanë asokohe…

Pader, fjalët e shejta brilante të Krishtit, janë vërtetue e po provohen sot çdo ditë.

Pader, këtu ka dalë në shesh morali i vazhdueshëm blah blah blah… e i lodhshëm hipokrit i katër feve formale në Shqipni, që hesht para absurdit të dylberave dhe vetë fesë si mburoj korrekte e tyne!?


Në fakt ata heshtin, sepse janë të gjithë të majtë e konformista liberal, tuj fillue me Presidentin e Konferencës Ipeshkvnore dhe fetë e tjera formale, që bejnë Amin si robot kot së koti…

Pader, nëse Pader Anton Harapi, Pader Meshkalla, dom Lazër Shantoja, dom Ndre Zadeja (qe u pushkatue i pari nga komunistët) etj., do të zbresin sot nga jeta e amshueme… Parajsa, bashkë me ju do të ikin me vrap prap nga erdhën, sepse këtu gjithçka asht ba ferr dhe vetëm ferr i vërtetë…

Ata fatkeq… dhe naiv të idealeve fetare dhe atdhetare dhanë jetën e tyne të papërseritshme, për këtë popull të përgjumur, qe sot për herë të dytë po hesht si gur varri, sikurse ndodhi fatkeqsisht në kohën e errët të diktaturës komuniste.


[1] Papa Benedikti XVI ishte kreu i Kishës Katolike dhe sovran i Shtetit të Qytetit të Vatikanit nga 19 prilli 2005 deri në dorëheqjen e Tij më 28 shkurt 2013. Zgjedhja e Benediktit si papë ndodhi në konklava papale të vitit 2005, që pasoi vdekjen e sot shën Papa Gjon Palit II (1920-2005) (dhe si papë në vitet 1978-2005). Papa Benedikti XVI, u njoh si “Papa Emeritus”, pas dorëheqjes së Tij dhe ai e mbajti këtë titull deri në vdekjen e Tij në dhjetor të vitit 2022.

[2] Geert Ëilders (1963), është një politikan holandez që ka udhëhequr Partinë për Liri (PVV), që kur e themeloi atë në 2006. Ai është gjithashtu lider i partisë në Dhomën e Përfaqësuesve, pasi ka mbajtur një vend parlamentar që nga viti 1998. Ëilders, është më i njohur për kritikat e tij populiste, anti-imigruese ndaj Islamit dhe Euroskepticizmit (BE) dhe për marrëdhëniet e tij me Kremlinin. Pikëpamjet e tij e kanë bërë atë një figurë të rëndësishme popullore në Holandë dhe jashtë saj. I rritur nsi katolik romak, Ëilders u largua nga kisha në moshën e tij të rritur. Duke përmendur dallimet e papajtueshme rreth qëndrimit të partisë për anëtarësimin e Turqisë në Bashkimin Evropian, ai u largua nga VVD në vitin 2004 për të krijuar partinë e tij, Partinë për Liri. Ëilders ka bërë fushatë për të ndaluar atë që ai e sheh si islamizimin e Holandës.

Ai e ka krahasuar Kur’anin me Mein Kampf dhe ka bërë fushatë për ndalimin e librit në Holandë. Ai mbron ndalimin e imigrimit nga vendet muslimane, dhe ndalimin e ndërtimit të xhamive të reja. Filmi i tij kontrovers Fitna i vitit 2008, i cili paraqet pikëpamjet e tij mbi islamin. Megjithatë, kohët e fundit, Ëilders ka punuar së bashku me Marine Le Pen të Frontit Kombëtar Francez, si dhe me Partinë e Lirisë së Austrisë, Lega Nord të Italisë dhe Vlaams Belang të Belgjikës. Ëilders, është akuzuar disa herë në lidhje me nxitje. Ëilders u akuzua fillimisht për fyerje të grupeve fetare dhe etnike. Ai u shpall i pafajshëm në vitin 2011. Në vitin 2016, ai doli sërish në gjykatë dhe u shpall fajtor, por nuk u përball me asnjë dënim. Vendimi më vonë u anulua.

K O M E N T E

Ju lutem, shkruaJ komentin tuaj!
Ju lutem, shkruaJ emrin tuaj këtu

Kjo uebfaqe përdor Akismet, për të ulur spam. Mëso se si procesohen të dhënat e komentit tuaj.