CNN BBC RAI zëvendësohen me TRT1 TRT2 TRT3

0
274
TRT logo

Përjashtimi i TV kanaleve perëndimore CNN, BBC, RAI, SKYNEWS…etj. dhe zëvendësimi me 65 TV kanalizime Turke, është akti i tradhëtisë kombtare.

U bënë 2 vite qëkur përmes platformave turkoshake IPKO, TELKOS dhe KUJTESA, u bë një prej akteve me të mëdha të tradhëtisë kombëtare ndaj kombit Shqiptar në Kosovë, i mbështetur edhe nga qeveria Islamo-Komuniste e koalicionit Otoman, VV dhe GUXO.

Për 24 muaj kombi Shqiptar në Kosovë bombardohet me 65 kanalizime turkoshake të cilat i zëvendësauan ato Amerikano-Europiane me qëllim të turqizimit të kombit Shqiptar në Kosovën e okupuar mediatikisht dhe ekonomikisht nga Turqia.

Poashtu edhe kanalizimet që konsiderohen Shqiptare të Kosovës RTK, KLAN KOSOVA, KOHA TV, TV21, ATV, PRO1, TËVË1, PRO12, Kanali10, janë 100% të koruptuara, dhe të shantazhuara nga BIK, që sa më shumë të promovojnë Turqinë, Islamin dhe të e poshtrojnë secilën vlerë SHQIPTARE.

Turqizimi po ndodhë me mjetet financiare të Kosovës, përmes vjedhjeve në sistemin ELEKTROENERGJETIK të KS që është 100% i kontrolluar nga Turqia.

Profiti që bëhet në KEDS, KESCO shfrytëzohet që të financohen kompanitë televizive dhe portalet, që propagandojnë Turqinë dhe Islamin Turkoshak.

Poashtu xhamija qendrore e madhe(Ambasada Turke realisht) në ndërtim ështe duke u financuar nga profiti i kompanive të Kosovës, të okupuara nga Turqia(Aeroporti Ndërkombetar Adem Jashari, KEDS dhe KESCO).

Këto tri kompani Turkofile kanë profit vjetorë mbi 350 milion euro në tri vitet e fundit, dhe një pjesë e madhe e fitimit shfrytëzohet për qështjet e lartë përmendura.

Qeveria turkofie e KS, ia ka lejuar kompanise Feronikel, që poashtu është pronë e Turqisë, importimin e thëngjillit nga Turqia, e jo nga Obiliqi që është 18 kilometra larg Feroniklit!

Kosova është e okupuar mediatikisht dhe ekonomikisht nga Turqia duke i falenderuar të gjitha qeverive prej vitit 2008 deri sot(PDK, LDK, AAK).

Por rritjen më të madhe kulminante, të kontrollimit turkoshak, të mediave dhe ekonomisë, e arriti me qeverinë Islamo-Komuniste të partive VV dhe GUXO, me 14 Muslimanët në Parlament.

Kosova është shtet i kapur nga Turqia, dhe duhet të qlirohet sikur prej Sërbisë…..me ndihmën e AMERIKËS.

Përmes okupimit ekonomik mediatik dhe religjioz islamik, nga Kosova në 3 vitet e fundit u përjashtuan mbi 120 000 të rinjë, dhe në vend të tyre erdhën mbi 30 000 Turqeli nga Turqia kinse për të punuar, e në të vërtetë janë ushtarë të Otomanisë, që e prishin balancin etnik të kombit Shqiptarë në Kosovë.

E tmerrshme por e vërtetë, ne po humbim si komb.

Bekim R. F. Berisha

K O M E N T E

Ju lutem, shkruaJ komentin tuaj!
Ju lutem, shkruaJ emrin tuaj këtu

Kjo uebfaqe përdor Akismet, për të ulur spam. Mëso se si procesohen të dhënat e komentit tuaj.