BILETA E UDHËTIMIT

0
1378
Skënder Karaçica

Porta e Poezisë

Skënder Karaçica

BILETA E UDHËTIMIT

Marrin biletat për udhëtim
kalojnë dete, male e lumnjë

Vijnë me valigjën e kujtimeve

Marrin biletat për udhëtim
dhe shkojnë për të parë tokën

thinjat adresë e panjohur

Marin biletat për udhëtim
për të takuar udhët e fëmijërisë

janë vonuar dhe të panjohur

Marrin biletat për udhëtim
udhët e gjata të mërgimtarit

shkojnë me ëndrrat e luleve

Marrin biletat për udhëtim
mërgimtarët me thinjat e botës

athua mos janë të harruar

Marrin biletat për udhëtim
valixhja është adresa e tyre

Takimet me dritarët e atdheut

Marrin biletat për udhëtim
mos të harrohen nga zogjtë

Sa të thinjur vijnë në vendlindje

Çikago, 22 maj 2022


Skënder Karaçica
Executive Director

Albanian-American Association
of Intellectuals Businessmen and Activists

Phone: +1 (708) 983-5394 | Email: S_Karaqica99@Hotmail.Com

K O M E N T E

Ju lutem, shkruaJ komentin tuaj!
Ju lutem, shkruaJ emrin tuaj këtu

Kjo uebfaqe përdor Akismet, për të ulur spam. Mëso se si procesohen të dhënat e komentit tuaj.