Hyrje Kërko

Musa Sabedini - rezultatet e kërkimit

Nëse nuk jeni i kënaqur me rezultatin, ju lutem, bëni një kërkim tjetër

Raportimet speciale për Gjykatën Speciale

Nga Musa Sabedini Të gjitha raportimet që bëhen në emër të Gjykatës Speciale, çdo paraqitje publike e kujtdo qoftë rreth Speciales, çdo akuzë ose çdo...

A mund të kërkojmë drejtësi prej shkelësve dhe mohuesve të saj ?

Nga Musa Sabedini Seancat gjyqësore janë çështje edukimi dhe problem psikologjik i të akuzuarve ndaj trupit gjykues, por mos njohja e trupit gjykues, paragjykimet ndaj...

Ne po jetojmë për të mbijetuar

Nga Musa Sabedini Nuk jam mohues i asaj që ka ndodhur tash e sa vite në Kosovë. E di që ka edhe momente të mira,...

Edhe mediet janë përgjegjëse për skandalet në TV e portale

MUSA SABEDINI Nuk më befason niveli i dy akterëve kryesorë në përplasjen publike, Milaim Zekës dhe Frashër Krasniqit, sa më befason niveli jonë si gazetarë...

Parlamenti terrorizues

Nga Musa Sabedini A ka terror më të madh psikologjik e shpirtëror se sa kur sheh deputetë, liderë partish e institucionesh teksa krekosen, duke u...

Klasa politike po e mban peng Kosovën, vetëm për interesa personale

Nga Musa Sabedini Klasa politike kosovare, asnjëherë nuk është treguar më e vrazhdë dhe më jo serioze sesa tani, në raport me qytetarin e saj....

Raportimi për situatat e ndjeshme dhe etika mediale

Nga Musa Sabedini *) Rasti i Astrit Deharit, Hamdi Sopës, Dino Hasanajt dhe disa raste të tjera të ndjeshme, kanë shtruar nevojën e ngritjes profesionale...

Gratë e dhunuara e kanë vështirë të mbijetojnë në një shoqëri primitive

Nga Musa Sabedini Gratë e dhunuara janë kategoria më e shkelur, më e goditur institucionalisht dhe më e nëpërkëmbur nga vetë shoqëria kosovare. Një...

Kosovës i mungojnë prokurorët e guximshëm

Nga Musa Sabedini Kosova ka pasur nevojë dhe ende ka për prokurorë të guximshëm, të aftë, të ngritur profesionalisht, jo servilë dhe të pandikuar nga...

Pajtimi mund të ndodhë, por jo në këtë mënyrë !

Nga Musa Sabedini – Krimet e luftës, dhunimet, keqtrajtimet, vrasjet, të zhdukurit, grabitjet dhe dëmtimi i pasurisë dhe pronave si dhe shumë krime të tjera,...

RRËSHQITËS I SHKRIMEVE

LAJME SHKURT