Hyrje Kërko

Gezim Alpion - rezultatet e kërkimit

Nëse nuk jeni i kënaqur me rezultatin, ju lutem, bëni një kërkim tjetër

Gëzim Alpion në mediat botërore për shenjtërimin e Nënë Terezës

Albanian News Dr Fatmir Terziu Londër, më 14 nëntor 2016 http://www.fjalaelire.com/root/30252.html Akademiku Gëzim Alpion, i cilësuar nga kritika si ‘studiuesi më autoritar i Nënë Terezës në botën...

GEZIM ALPION LEKSION PER NEN TEREZEN

Sfidat e studimit të nënë Terezës - një simpozium shkencor rreth nënë Terezës, i organizuar nga Dr. Gëzim Alpion, maj 2016 [youtube https://www.youtube.com/watch?v=bZ-WlvIyyUg]

‘Takimet e Civilizimeve: Nga Aleksandri i Madh tek Nënë Tereza’

Routledge boton veprën e Gëzim Alpion Që nga viti 2008 ky libër është botuar nga 4 botues të ndryshëm në Angli, Amerikë dhe Indi Xhemail Peci* Londër,...

Kombi shqiptar në zi për gjigandin e Albanologjisë: In memoriam për Dr. Robert Elsie

Dr. Gëzim Alpion Universiteti i Birminghamit, Angli Mësova me keqardhje të thellë se sot u nda nga jeta Dr Robert Elsie, gjigandi i Albanologjisë, autori...

Princesha pa maskë

Gëzim Alpion, 31/08/2017 - JavaNews.al Sot ne mediat Braziliane u botua intervista e Profesor Gezim Alpion, sociolog ne Universitetin e Birminghamit ne Angli, i...

Lobimi për Rrugën e Arbërit tani kërkon drejtim të ri

Dr. Gëzim Alpion Angli 25 qershor 2017 Zhurma që filluan të bëjnë partitë kryesore në pranverën e vitit 2013 në lidhje me Rrugën e Arbërit më...

Rruga e Arbërit – Të injoruar por jo të dorëzuar

Deklaratë për mediat në përvjetorin e katërt të peticionit për Rrugën e Arbërit Gëzim Alpion Në emër të Grupit të Lobimit Birmingham, Angli, 18 Mars 2017 Të indinjuar...

Çfarë përfaqëson vërtet Nënë Tereza për shqiptarët?

Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë Tiranë, e premte, 18 nëntor 2016 Dr Gëzim Alpion University of Birmingham, UK Kombi i lashtë dhe shenjtorja e re: Çfarë përfaqëson vërtet Nënë Tereza...

Rrugën e Arbrit ia kërkojmë qeverisë shqiptare, jo inxhinierëve dhe shoqatave qytetare

13 nëntor 2016 Gëzim Alpion Në emër të Grupit të Lobimit Ata inxhinierë dhe shoqata që acarohen me përpjekjet tona vullnetare, bëjnë mirë të acarohen me qeverinë...

Lista e zgjedhur e shkrimeve dhe intervistave rreth kanonizimit të nënë Terezës

- nga Gëzim Alpion Select list of interviews and articles on Mother Teresa's canonization: G. Alpion, ‘Two miracles and 19 years later: why Mother Teresa’s journey...

RRËSHQITËS I SHKRIMEVE

LAJME SHKURT