Hyrje Kërko

Faik Krasniqi - rezultatet e kërkimit

Nëse nuk jeni i kënaqur me rezultatin, ju lutem, bëni një kërkim tjetër

Recension nga publicisti Faik Krasniqi për librin “Njohja e vonuar” të autorit Florim Zeqa

Faik Krasniqi Kur ta marrësh në dorë për të lexuar librin më të ri të publicistit të shquar Florim Zeqa "Njohja e vonuar", nuk ke...

Faik Krasniqi: Po ta kishim shfrytëzuar miqësinë me Amerikën për interesa shtetërore!

Publicisti dhe analisti politik Faik Krasniqi ka folur rreth miqësisë me SHBA-në dhe shfrytëzimin e kësaj miqësie nga kjo klasë politike, për interesat e...

Faik Krasniqi: “Zonja Brovina, nuk duhet të hidhërohesh vetëm pse u rrëzove ti nga...

Një ditë pasi deputetja nga radhët e PDK-së, Flora Brovina shprehi hidhërimin e saj me përgjimet telefonike të klanit pronto, ku i ishte përmendur...

Vrasësit e vërtetë dhe vrasësit virtualë të Ahmet Krasniqit

Shoqëria kosovare nuk duhet të pajtohet me vrasjet e njerëzve të pafajshëm. Duhet këmbëngulur që të zbulohen jo vetëm vrasësit e Ahmet Krasniqit, ministrit...

Qytetari dhe publicisti pret që qeveria aktuale t’ia pranojë një projekt-biznes, që punëson 50...

Qeveria e kaluar ia refuzoi, qytetari dhe publicisti pret që qeveria aktuale t’ia pranoj një projekt-biznes që punëson 50 veta Qytetari, publicisti dhe analisti politik...

Mos votoni për kriminelët dhe hipokritët, votoni për ndryshimin!

Faik KRASNIQI Mos votoni për hipokritët dhe batakçinjtë. Për ata që na sigurojnë se na kanë në zemër, për ata që thonë se nuk i...

Do të votoj kundër teje…

Faik KRASNIQI Do të votojë kundër teje që nuk e mbajte premtimin. Do të votojë kundër teje se më shkatërrove vendin. Shkatërrove të ardhmen e...

Fytyra e vërtetë e Hashim Thaçit!

Faik KRASNIQI Ideja e Presidentit Thaçi për ushtrinë, pa kordinim me partnerët strategjikë si SHBA-në dhe NATON-në, ishte më shumë çështje aventure dhe bajraktarizmi nga...

Shpresa në këtë vend ka vdekur!

Faik KRASNIQI Problemi i varfërisë është një ndër problemet më të mëdha në vendin tonë. Në kilometrazhin e gjatë të sfidave dhe problemeve me të...

Babadimri nuk na solli dhurata!

Faik KRASNIQI Viti 2016 u karakterizua me shumë ngjarje skandaloze, dështime, degradim dhe kapje të mëtutjeshme të shtetit dhe nënshkrime të marrëveshjeve me Serbinë dhe...

RRËSHQITËS I SHKRIMEVE

LAJME SHKURT