Muslimanët e Kosovës janë ALBANOFOBË

0
170
Xhamia, Projekti Prishtinë

Muslimanët me prejardhje Shqiptare në Kosovë, përhapin dezinformata, sipas të cilave, ne Shqiptart jemi Islamofobë!

E vërteta qëndron krejtësisht ndryshe, sepse Muslimanët jane urrejtësit më të mëdhej të kombit Shqiptarë.

Sipas Muslimanëve me prejardhje Shqiptare, Islamofob ështe një Shqiptar që:

Nuk ështe musliman, nuk përdorë shprehje arabe apo turke, nuk ia kthen përgjegjjen Muslimanit kur Muslimani përshendet në gjuhën Arabe.

Islamofobë sipas Muslimanëve me prejardhje Shqiptare, janë ata Shqiptarë që folin në gjuhën Shqipe, e dojne flamurin Shqiptarë, dhe e adhurojnë Gjergj Kastriotin, krye-figurën e kombit Shqiptar.

Islamofobë sipas Muslimanëve me prejardhje Shqiptare, janë ata Shqiptarë që nuk ushqehen natën në muajin e grevës, dmth ai që ushqehet gjatë ditës, është islamofob, sepse nuk po e respekton Muslimanin që nuk ushqehet gjatë ditës por gjatë natës!!!!!

Islamofobë sipas Muslimanëve me prejardhje Shqiptare, janë ata Shqiptarë që vendlindjes i thojnë Atëdhe ose Mëmëdhe, e jo si Muslimani që i thotë Vatan.

Islamofobë sipas Muslimanëve me prejardhje Shqiptare, janë ata Shqiptarë që përshendesin në gjuhën e bukur Shqipe me fjalët: Mirëdite, Jungjatjeta, Puna e Mbarë, Mirëmbrama, Mirëmengjes, Gëzuar, Ditën e Mirë, Natën e Mirë…

Islamofobë sipas Muslimanëve me prejardhje Shqiptare, janë ata Shqiptarë që nuk ia kthejnë Muslimanit përshëndetjen Arabe: Selam Allejkum, Merhaba….edhe shumë shprehje tjera Arabe dhe Turke.

Islamofobë sipas Muslimanëve me prejardhje Shqiptare, janë ata Shqiptarë që kurrë nuk shkojnë në faltore apo institucione mendore të njohura si xhamija, ku kërkojnë shërim rreth 34 000 pacijentë në 901 të tilla në tërë Kosovën.

Islamofobë sipas Muslimanëve me prejardhje Shqiptare, janë ata Shqiptarë që me fjalët më të mira, kërkojnë që të ulen forca shurdhuese uluritëse, e zërimit me mbi 800W gjatë ritualeve në xhamija, që askush nuk i kupton, përveq 901 imamëve.

1. 9 milion banorë i durojnë 901 imam që ulurisin qëllimisht si kundër-përgjegjje urrejtëse, ndaj atyre që nuk vijnë në xhamija.

Islamofobë sipas Muslimanëve me prejardhje Shqiptare, janë ata Shqiptarë që e festojnë ditën e flamurit Shqiptar me 28 Nëntorë, që është festa më e madhe e secilit person në planetë, që e ndien vehten Shqiptar.

Dita e flamurit Shqiptar është dita më e rëndë për secilin Musliman me prejardhje Shqiptare.

Një ndër imamët më të qmuar te Muslimanët me prejardhje Shqiptare, është imami që në ligjeratat Islamike e madhëronte flamurin e Otomanisë, dhe si egërsirë fyente flamurin Shqiptarë, me konotacion të zërit të një kafsheje që uluron kundër viktimës.

Ky imam nga Maqedonia nuk jeton më, dhe nuk dua të e fëlliqi këtë artikull me emrin e tij pismiletik, sepse edhe ashtu secili imam mendon njësoj sikur ish bisha ALBANOFOBE.

Islamofobë sipas Muslimanëve me prejardhje Shqiptare, janë ata Shqiptarë që thojnë kombi im Shqiptar, e jo siq thojnë Muslimanët: “poplli” i jonë ose mileti i jonë, pa e specifikuar cili popull !!!!!

Përfundim : ne Shqiptart jemi Shqiptarë, dhe e duam kombin tonë, dhe dashuria ndaj kombit tonë është dashuri ndaj kombit, e jo urrejtje ndaj kombit Musliman me prejardhje Shqiptare.

Ndërsa Muslimanët me prejardhje Shqiptare, janë urrejtës të kombit Shqiptar, sepse kanë probleme mendore, dhe ata besojnë se problemet e tyre mendore janë rezultat i të qenunit Shqiptar!

Ju Muslimanë, ju keni probleme mendore, SEPSE KENI PROBLEME MENDORE, dhe problemi nuk ju ka qfaqë për shkak se jeni Shqiptarë.

Ikja e juaj nga kombi Shqiptarë është ikje nga pa-kënaqësitë me personalitetin e juaj… e ikjes të juaj ju dëshiroj rrugë të mbarë.

Ose je Shqiptarë ose Musliman.

Bekim R. F. Berisha

K O M E N T E

Ju lutem, shkruaJ komentin tuaj!
Ju lutem, shkruaJ emrin tuaj këtu

Kjo uebfaqe përdor Akismet, për të ulur spam. Mëso se si procesohen të dhënat e komentit tuaj.