Hyrje Kërko

Frank Shkreli - rezultatet e kërkimit

Nëse nuk jeni i kënaqur me rezultatin, ju lutem, bëni një kërkim tjetër

Ish-drejtori i Zërit të Amerikës në Gjugën Shqipe, Fran Shkreli e çuan pabesi votën...

Shqiptari.net Me një opinion të tij, ai thotë se vota kundër vendimit të Presidentit Donald Trump dhe kundër SHBA-së, ishte e pabesë. Veprim i pabesë: Shqipëria...

AMBASADORI XHEJMS PËRDU: PAJTUESI I BALLKANIT

(Me rastin e 10-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës) Nga Frank Shkreli Konsullata e Republikës së Kosovës në Nju Jork, si pjesë e veprimtarive të saj...

NJË KUSHTRIM PËR KULTURË !

Nga Frank Shkreli Ditët e fundit jemi dëshmitarë të një përplasjeje tjetër në Shqipëri – jo të një natyre politike kësaj radhe, megjithse çdo...

SI E SHËNOI DIASPORA 50-VJETË MË PARË NË ROMË, 500-VJETORIN E VDEKJES SË GJERGJ...

Nga Frank Shkreli Siç dihet, viti 2018 është shpallur nga qeveritë e Tiranës dhe të Prishtinës, por edhe nga Kisha Katolike në trevat shqiptare...

AT GJERGJ FISHTA: “MBRETI I POETËNVET SHQIPËTARË”

Nga Frank Shkreli Kështu e kishte cilësuar At Gjergj Fishtën Lefter L. Dilo, publicisti, historiani, studiuesi e muzeologu i njohur gjirokastrit në një artikull...

GEORGE ORWELL: “ËSHTË NJË AKT REVOLUCIONAR TË THUHET E VËRTETA NË KOHË GËNJESHTRASH”

George Orwell ka vdekur me 21 Janar 1950 në Londër Nga Frank Shkreli Në janar të vitit 1950 vdiq Eric Arthur Blair (25 Qershor 1903...

KUR FLITET PËR DIASPORËN

Nga Frank Shkreli Njoftohet se të mërkurën u zhvillua një takim midis tre ministrave të diasporës, të Shqipërisë, të Kosovës dhe të Maqedonisë: zotërinjve...

FORUMI EKONOMIK BOTËROR NË DAVOS TË ZVICRËS 2018

Nga Frank Shkreli Takimi vjetor më i njohur në botë i udhëheqsve politikë, ekonomikë dhe të biznesit — “Forumi Ekonomik Botëror, 2018 në Davos”...

Martin Luther King: “DUHET TË MËSOJMË TË JETOJMË SË BASHKU SI VËLLËZËR OSE DO...

Nga Frank Shkreli Të hënën që kaloi, në Shtetet e Bashkuara u shënua dita kushtuar Martin Luther King-ut, predikatorit protestan, aktivistit dhe udhëheqsit të...

GJERGJ KASTRIOT SKENDERBEU — I PËRGJITHMONËSHMI I FISIT SHQIPTAR

Nga Frank Shkreli Kështu e pat cilësuar Fatosin e Kombit Shqiptar, Papa Pali i VI me rastin e ceremonive që janë zhvilluar në Romë...

RRËSHQITËS I SHKRIMEVE

LAJME SHKURT