Hyrje Kërko

Asllan Dibrani - rezultatet e kërkimit

Nëse nuk jeni i kënaqur me rezultatin, ju lutem, bëni një kërkim tjetër

Shefqet Dibrani, vlerë kombëtare në fushën e letërsisë dhe publicistikës shqiptare

Shkruan: Florim Zeqa, 22.08.2017 Vendlindja nderon autorin Në mbrënjen e së dielës së 13 gushtit 2017, Restorant-Pizzeria "Grand Punto" në Gërdoc të Llapit ishte pikë-takimi i...

Rita Ora mos na u hidhëro se ne jemi popull mosvlerësues ndaj figurave tona!

Shkruan Luan-Asllan Dibrani Shqiptarja me famë botërore është kthyer në vendin e saj të lindjes për të përforcuar identitetin e saj dhe të Kosovës...

Sistemi solar energjetik gjigant teknologjik në Botë!

Shkruan Luan-Asllan Dibrani Bota ka shtuar nivelet rekorde të kapacitetit të energjisë së rinovueshme në vitet e fundit përmes paneleve diellore si sistem me...

Historia dëshmon se shqiptarët ndëshkuan kombin e vet në mungesë të unitetit?

Shkruan Luan-Asllan Dibrani Historike më se miri tregon ecurinë, nëpër etapat e saj, të mos krijimit të unitetit kombëtare asnjëherë në zhvillimin e saj!...

Atdhe mbete në ankthin e shekujve

Nga Luan-Asllan Dibrani Botë pa prindër e pa atdhe I strukatur në një Atelie Sofrën dhe mallin e ndan pikëllimi! Thellë në zemër mbretëron mallkimi... Atdhe mbete në ankthin...

Elbasani – qytet dhe thesar i kulturës, abuzohet nga vetë shqiptarët?!…

Peisazh gjatë rrugës për Elbasan Shkruan Luan-Asllan Dibrani dhe Jola Doçi Dibrani Të pasionuar mbas bukurive të natyrës, kulturës sonë, vlerave tona artistike, bashkë me Jola...

Joseph J. DioGuardi ish kongresist amerikan synon bashkimin e trojeve shqiptare!

Shkruan Luan-Asllan Dibrani Miku i madh i shqiptareve këto ditë më dërgoj mesazhin e më poshtëm, nga i cili e ndiej veten të privilegjuar...

Mërgata shqiptare dhe politikanët shqiptarë!

Nga Luan-Asllan Dibrani Mërgata shqiptare është shokuar Nga matrapaz e politikan shqiptarë Shiten si patriot e atdhetarë... S’lënë të jenë bashkë mbi tre shqiptarë Lajmi vjen nga atdheu Na duhet...

Shprehim indinjatë dhe kundërshtojmë me forcë vendimin e padrejtë të Gjykatës Maqedone ndaj shqiptarëve,...

SHOQATAT SHQIPTARE TË LANDIT BADEN WÜRTEMBERG DHE BAVARI Peticion Këshillit të Evropës në Strasburg ‐ Kryetarit zoti Antonio Tajani, Komisionit Evropian ‐ Kryetarit zotit Donald Tysk, Përfaqësueses së...

Pse detyrohemi të flasim sot si katolikë, myslimanë apo ortodoksë?

Turqit i çajnë me hanxhar të burgosurit e krishterë. Gravurë nga Marin Barleti "Jeta dhe historia e Skënderbeut" (Frankfurt 1561), një prezantim i jetës...

RRËSHQITËS I SHKRIMEVE

LAJME SHKURT