“BESA” NË POLITIKË

0
277
Kalosh Çeliku

NGA KALOSH ҪELIKU

Ku, ka “Besë” në politikë?! Mos, e futni  ende popullin shqiptar me “Besë”, në politikë”! Nuk ka “Besë” në politikë.  Përveçse, Pabesi, korrupsion, mashtrime, dhe vrasje pas shpine. Тradhëti. Imzot, i keni, qërruar edhe sytë?! Trutë, po,  se po.

Ky, është: “Problematiku ” i pafe, dhe ende  i “çmenduri”. Mmegjithtatë, e ka ende  vetëm një Fe Shqiptare, që sipas diagnozave juaja partiake me zgjebe të partive politike: mi vdiqët Tri Zanat e Maleve (Gratë e mia besnike, që njëra më printe Para, dhe Dy të Tjerat më mbanin përkrahu). Edhe, m’i latë kurvat  e arratisura partiake me brekët e grisura nëpër këmbë livadheve pas dere.

Megjithëatë, ende një Zanë e Maleve është gjallë, më pri para në Luftë, në Shtëpinë Publike. Struken e Babait krahëve, rrëzë “Ҫuke”.

E kam një Fe: Shqiptarinë. Dhe, Jo: edhe, Veten.

Nuk ka “Besë” në politikë!…

K O M E N T E

Ju lutem, shkruaJ komentin tuaj!
Ju lutem, shkruaJ emrin tuaj këtu

Kjo uebfaqe përdor Akismet, për të ulur spam. Mëso se si procesohen të dhënat e komentit tuaj.