Shqipëria dhe Lufta e Tretë

0
835
Atdhe Geci

Shqipëria dhe Lufta e Tretë

A do të jemi vazhdues biologjik të jetës
dhe të hapësirës, kërcënimi vjen nga një
i çmendur i Kremlinit, që fle me bombat
dhe i cili veten e do sundimtar të botës.

Në histori disa gjëra janë të parrëfyeshme
të parrëfyeshme po bëhen dhe dhimbjet
e parrëfyeshme do të jetë prania jonë në
kohë, një Luftë e Tretë kudo na kërcënon!

S’di pse është dobësuar pika mbështetjes
vetëdija dhe misioni liri për njerëzimin
mendja me armë kudo shtjejnë me armë
çasti e kërkon që të jemi në anën e duhur.

Të frikshmit kudo janë shtuar dhe vrasin,
gënjejnë te të vetët e tyre që janë si ata.
Evropa është e zgjuar më të mirat e saj,
ndryshe, lufta atomike do jetë plagosëse!

Atdheu im në Evropë e ka shpirtin dhe
qenien. Jemi trashëgimtarë të pellazgëve
gjuhën që e flas e kemi Gjuhë të Zeusit,
tërë Zeusët i kam në shkronja të shqipes.

Atdhe GeciDortmund, 26.03.2022

K O M E N T E

Ju lutem, shkruaJ komentin tuaj!
Ju lutem, shkruaJ emrin tuaj këtu

Kjo uebfaqe përdor Akismet, për të ulur spam. Mëso se si procesohen të dhënat e komentit tuaj.