MBI  2.000 LIBRA-DHURATË PËR PRESHEVË, BUJANOC E MEDVEGJË

0
949
2000 libra për Luginën

“TAKIMI i PRISHTINËS, 13 MAJ 2022”

MBI  2.000 LIBRA-DHURATË PËR PRESHEVË, BUJANOC E MEDVEGJË:
(për biblioteka publike, për shkollat në gjuhen shqipe, për streha të jetimëve (QSA), për tri shtëpitë e shëndetit etj.)

Libra-Dhuratë për Shqiptarët në Malin e Zi (Plavë-Guci, Tuz, Ulqin,  etj.) dhe në Luginën e Preshevës (Preshevë, Bujanoc, Medvegjë) është Projekt i dy viteve të fundit i dr. Erton Karafili (nga Pogradeci) dhe i klinikës së tij “Klinika Erton” (Erton Diagnostic Center) në Tiranë, në adresën Rruga “Don Bosko”. Pallati 92. Përballë Qendres e Kishës “Don Bosko”.

Dr. Erton Karafili – pronar e drejtues i Projektit dhe i Klinikës “Erton”, do të vlerësohet me Mirënjohje (Çmim të Lartë) në “Takimi i Madh i Prishtinës i 13 Majit 2022” dhe  kontributorët më të mëdhenj të këtij Projekti Kombëtar, që po organizohet me moton: “Lufta fitohet me luftëtarë, Shqiptarizmi mbrohet me libra e shkrimtarë”, mbështetës i të cilit (mediatik dhe me libra) është edhe “Gazeta e Alpeve” me Bordin Botues, redaksinë e Rrjetin e Kordinatorëve të saj.

Komunikimet Tuaja për Projektin Kombëtar “Libra Dhuratë…”:
Klinika Erton: Tel: 00355 69 40 10 657 dhe Emaili  erton60@gmail.com
Gazeta e Alpeve: Tel; 00355 69 78 39 500 dhe Email: gazetaealpeve@gmail.com
Deri më 5 shkurt 2022 janë siguruar gjithsejt  mbi 1.600 Libra-Dhuratë.
Ftojmë të gjithë miqtë e librit e biznesmenë të bëhen pjesë e këtij Projekti Kombëtar për të dhuruar libra për shqiptarët e Luginës së Preshevës në Serbi dhe për shqiptarët në Malin e Zi, për bibliotekat, shkollat shqipe etj. në këto treva shqiptare, në këto dy shtete ballkanike.
Nuk pranohen libra të dëmtuar, libra me karakter politik e fetar, etj.
Mirëpriten veçanarisht libra për fëmijë të kopshteve, shkollave fillore e 9-vjeçare, etj.
Ftojmë të gjithë pjesmarrësit në “Takimi i Prishtinës – Takim PanShqiptar-NdërBallkanik” që të vijnë me libra-dhuratë për Luginën e Preshevës.
Ftojmë Këshillin Kombëtar Shqiptar për Luginë e Preshevës e Sanxhak, Grupin e Deputetëve Shqiptarë të Luginës e Sanxhak, komunat në Preshevë e Bujanoc, përfaqësuesit shqiptarë në Medvegjë, institucionet publike të bibliotekave publike, Shtëpive të Shendetit (libra për mjekësinë), etj. që të marrin masat e tyre organizative për të tërhjekur Librat-Dhuratë në “Takimi i Prishtinës, 13 maj 2022” në Hotel “Sirius” në qendër të Prishtinës.
Ramiz LUSHAJ

K O M E N T E

Ju lutem, shkruaJ komentin tuaj!
Ju lutem, shkruaJ emrin tuaj këtu

Kjo uebfaqe përdor Akismet, për të ulur spam. Mëso se si procesohen të dhënat e komentit tuaj.