Nxënësit myslimanë dhe ortodoksë, që ndoqën gjimnazin e jezuitëve në 50 vjerçarin e parë të shkollës (1877-1928)

0
686
Shkolla, Shkoder, 1876

Shkolla, Shkodër, 1876

AlbEmigrant, më 07/03/2020

150 nxënës myslimanë dhe 75 nxënës ortodoksë.
Rradhitja emërore sipas radhës së mbiemrave.

Shkolla, ParrucëShkolla, Parrucë

Franceskanët në Shkodër, 1933Franceskanët në Shkodër, 1933

K O M E N T E

Ju lutem, shkruaJ komentin tuaj!
Ju lutem, shkruaJ emrin tuaj këtu

Kjo uebfaqe përdor Akismet, për të ulur spam. Mëso se si procesohen të dhënat e komentit tuaj.