Hyrje Kërko

Skender Mulliqi - rezultatet e kërkimit

Nëse nuk jeni i kënaqur me rezultatin, ju lutem, bëni një kërkim tjetër

Skënder Mulliqi vjen me një libër që është mësim i mirë për të sotmen...

Kulturë Publicisti dhe gazetari Skënder Mulliqi të lexuesit vjen Me një libër i cili është mësim i mirë për të sotmen dhe të ardhmen... Në përmbledhje me titullin...

Viti MbarëKombëtar i Skënderbeut – Arritje e madhe drejt Evropës!

Nga Jahja LLuka Gjergji lindi me 6 Maj 1405, ishte djali më i vogël i princit të Shqipërisë Veriore Gjon Kastriotit dhe nënës Vojsava. Gjergji...

Politika amatore po e sjellë Kosovën para kolapsit?!

Nga Skënder MULLIQI Nese politikanët, Academia e Shkencave Serbe, Kisha Ortodokse etj, e kanë preferuar rrenën, duke e shmangur të vertetën për ti arritur objektivat...

Rezistenca historike e minatoreve dhe zhbërja ish-Jugosllavisë

Nga Jahja LLuka Ishin kohë të turbullta kur rezistenca paqësore ndaj një regjimi fashist filloi ndër minatorët.U bënë 28 vite që kur minatorët e...

Një përvjetor e zvetnuar për qytetarët e Kosovës

Nga Skënder MULLIQI U bënë 18 vite nga largimi i forcave te huaja serbe nga Kosova. U bënë po ashtu 10 vite kur zyrtarisht e...

Në rrugëtimin e gjatë prej më shumë se një shekull

Me rastin e 10 vjetorit te pavarësisë së Kosovës Nga Jahja LLuka Kosova me 17 shkurt shënon dhjetë vjetorin e pavarësisë. Hiç më larg se dy...

Ta ruajmë Kosovën nga të inflencuarit dhe nga influencat negative !

Nga Skënder MULLIQI Si te thëmi për këtë situatë aktuale politike dhe për kwtw gjendje të keqe nw pwrgjithwsi të shoqërisë tonë.Kësaj situate gadi katastrofale...

Zgjedhjet e reja dhe proceset e dëmtuara demokratike?!

Nga Skënder MULLIQI Nuk ka shumë kohë që zgjedhjet nacionale dhe zgjedhjet lokale i kemi lënë mbrapa. Pa u harruar mirë, kanë filluar të përmenden...

Ana “hibride” e shefave të politikës, apo retardimi psiqik i tyre ?!

Nga Skënder MULLIQI Bajat, të plogësht, të tjetërsuar nga populli dhe të larguar nga realiteti. Kjo është fotografia e shkurtër e këtyre njerëzve në krye...

Lidhjet shpirtërore ndërmjet popullit shqiptarë dhe popullit hebre janë unike

Nga Jahja LLuka Lidhjet shpirtërore ndërmjet popullit shqiptarë dhe popullit hebre janë unike, dhe kwto lidhje duhet të ruhen sa të ekzistojë jeta mbi Tokë....

RRËSHQITËS I SHKRIMEVE

LAJME SHKURT