Hyrje Kërko

Skender Jashari - rezultatet e kërkimit

Nëse nuk jeni i kënaqur me rezultatin, ju lutem, bëni një kërkim tjetër

Skender Jashari (i Grupit të Dobrosinit) ndjekja politike e porositur nga Serbia !

Në Gjykatën Themelore në Gjilan, më 19.04.2017, e mërkur, filloi seanca e shqytimit gjyqësor, në rastin e Grupit të Lëvizjes së Lirisë( në medie...

Skender e Valon Jashari të akuzuar nga Grupi i Dobrosinit – Ftesë!

Për: Mediet! Nga: Skender Jashari i akuzuar i Grupit të Dobrosinit Ftesë për medie! Jeni të ftuar, që ta ndjekni rastin e shpalljes së aktgjykimit në rastin...

Kështu akuzohemi Skender dhe Valon Jashari si drejtues të Grupit të Dobrosinit!

Skënder Jashari Kohëve të fundit, shohim që vetëm veteranët e Luftrave Çlirimtare Shqipëtare, si në Republikë të Kosovës, ashtu edhe në Luginë të Preshevës...

Shpirti i Skenderbeut duhet të jetoj edhe sot në zemrat e Preshevarëve

Nga Valon Jashari*) Shpirti i skenderbeut duhet të jetoj edhe sot në zemrat e Preshevarëve, që të kemi sekretin e lumturisë që është liria...

Mbuloja e Gjergj Kastriotit-Skenderbeut

Valon Jashari Një ditë para përkujtimit të betejës së Albulenës apo e njohur edhe si beteja e Ujëbardhës që u zhvillua me 2 shtator...

Tallje e mjerë me shtatoren e Ismet Jasharit në Kumanovë

Pasi e pashë në internet shtatoren, u stepa, u befasova dhe thash me vete: “A është e mundur kaq pa shpirt ta tallemi me...

Skenderbeu jeton dhe Sot

Skender Jashari *) Si sot, më 17 janar 1468 në Lezhë, në moshën 63 vjeçare, kaloi në amshim, por për të mos vdekur kurrë, në...

Serbia terrorizon familjen Jashari të fshatit Rahovicë të komunës së Preshevës, askush nuk reagon!

Skënder Jashari Terrori i Serbisë, mbi Shqiptarë ende nuk mbaroi, edhe pse të gjithë i kemi ende të freskët kujtimet e tilla të kohës së...

Terrori dhe aktet terroriste të Serbisë, mbi familjen Jashari të Rahovicës së Preshevës

Foto: Shtëpia e djegur nga minimi mëe 18 dhjetor 2013 Familja Jashari, nga fshati Rahovicë, komuna e Preshevës, pjesë e së cilës jam unë(Skender Jashari),...

Familja Jashari është nderi dhe krenaria e shqiptarizmës

Skënder MULLIQI Sot është një ditë e veqantë e një date të veqant për gjithë shqiptarët kudo që janë dhe kudo që jetojne.Eshtë një...

RRËSHQITËS I SHKRIMEVE

LAJME SHKURT